Kendte 4. september 2021

Efter smitte med Delta: Nu sender Hilary Duffs mand hende afsted på job igen

Nu kan skuespillerinden endelig igen genoptage optagelserne til sin kommende tv-serie, efter at have forladt settet bare få dage efter start grundet smitte
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste uge kunne den 33-årige skuespillerinde Hilary Duff dele den triste melding om, at hun var blevet smittet med den frygtede Delta-variant.

Smitten betød, at hun kun få dage efter, hun var begyndt på optagelserne til spinoff-serien ”How I Meet Your Father” måtte forlade settet igen for at isolere sig.

Til sine mere end 18 millioner følgere på Instagram kunne hun desuden informere om, hvordan hun hverken kunne ”smage eller lugte”, og at hendes ”hjerne tåger”.

Nu lader det dog til, at hun igen er helt på toppen. Hendes mand Matthew Koma fortæller nemlig på sin egen Instagram-profil, hvordan han har sendt sin ”talentfulde” kone afsted på job igen.

- Det her er et af mine yndlingsbilleder af konen, det er et sted mellem ekstremt tilfreds, udmattet og hvorfor fanden tager du et billede af mig, starter han morsomt, inden han fortsætter:

- Hun startede optagelserne til sin nye serie i denne uge, og det er så vildt at se, hvordan hun bare falder ind i den rolle. Det er nogle gange nemt at glemme, når hun er så vild en mor, kone, psykolog og kyllinge-kvinde, at hun bare er en stjerne til det, hun var født til at gøre, lyder det rosende fra den 34-årige musiker.

Artiklen fortsætter under opslaget

Skuespillerinden selv sætter da også pris på de søde ord, og hun valgte derfor sent tirsdag aften at dele hans opslag i sin egen story med ordene:

- Når manden sender mig afsted på job, efterfulgt af både et rødt hjerte og en festende emoji.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Foto: Privat/Instagram

Helt særlig ordre

Udover de rosende ord kunne han desuden også dele en noget anden hemmelighed om hustruen. Nemlig, hvad hun bestiller, når hun kommer forbi den nærmeste subway. Noget der godt kunne tyde på, er hendes go-to valg af frokost under optagelserne.

Helt præcist ønsker hun nemlig en sandwich med: hvidt brød, kalkun, mayonnaise, salat, syltede agurker, oliven, salt og peber, hvid ost, olie og eddike, tomat – og vigtigst af alt, det skal ikke ristes!

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Skuespillerinden har været gift med musikeren Matthew Koma siden 2019. Sammen har de den fortsat få måneder gamle datter Mae og datteren Banks fra 2018. Duff har desuden sønnen Luca med sin eksmand, Mike Comrie. Foto: MEGA

Trods Duff nåede at starte på optagelserne til serien, inden hun testede positiv, så lader det ikke til, at hun nåede at smitte andre fra holdet.

Sponsoreret indhold