Kendte 28. maj 2020

Efter shitstorm: Jamie Foxx forsvarer Jimmy Fallon

Jamie Foxx forsvarer talkshow-vært Jimmy Fallon, efter han måtte undskylde for en tyve år gammel joke
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den amerikanske komiker, skuespiller og musiker Jamie Foxx forsvarer nu tv-vært Jimmy Fallon, efter en kontroversiel video fra år 2000 er dukket op.

Det sker på Instagram, hvor Jamie Foxx i kommentarsporet på et opslag fra E! News deler sin holdning til den shitstorm, der de seneste dage har ramt Fallon, og som blandt andet har resulteret i det trendende tag #JimmyFallonIsOverParty på Twitter.

- Han lavede en parodi på Chris Rock. Det var ikke black face, lyder det fra Jamie Foxx.

- Jeg ved, at det er en svær tid for os komikere. Men det her er at trække den. På et show, der hed "In Living Color", spillede vi alle racer. Lad den her gå. Vi har vigtigere ting at tage os til.

Foto: MEGA

Jamie Foxx (tv.) forsvarer nu tv-vært Jimmy Fallon efter et tyve år gammelt SNL-klip er dukket op. (Foto: MEGA)

Hele sagen tager udgangspunkt i et indslag fra begyndelsen af 00'erne lavet i forbindelse med det amerikanske satireprogram "Saturday Night Live", som Jimmy Fallon var en del af på det tidspunkt.

Her klædte han sig ud som den sorte komiker Chris Rock, og den udklædning indkluderede blandt andet, at Fallon måtte sminke sig helt mørk.

Tyve år senere er indslaget så dukket op igen, fordi internettet glemmer som bekendt aldrig, og det har fået Jimmy Fallon til at give en offentlig undskyldning.

Noget, der altså ifølge Jamie Foxx ikke er helt så nødvendigt, som vrede internetriddere har fået det til at virke som om.

Sponsoreret indhold