Kendte21. april 2023

Efter sag i Rigsretten: Særligt billede genforenede Inger Støjberg og Søren Pape

De Konservatives Søren Pape Poulsen var en af tre talere, da Danmarksdemokraternes Inger Støjberg holdt 50-års-reception på Christiansborg. For blot to år siden var deres venskab sat på pause
Inger Støjberg og Søren Pape Poulsen til 50-års-reception
Inger Støjberg og Søren Pape Poulsen var som pot og pande, da Inger Støjberg blev fejret til sin 50-års-reception på Christiansborg torsdag den 20. april.
 Foto: Hanne Juul

Pølsehorn, pizzasnegle og Pape havde en central rolle i fejringen af Inger Støjbergs 50-års fødselsdag, da der var reception i restauranten ved Snapstinget på Christiansborg torsdag.

Mens førstnævnte madvarer var en bestilling direkte fra fødselaren, så havde Søren Pape, formand for Det Konservative Folkeparti, taget et par overraskelser med til de mange gæster til receptionen og dagens hovedperson.

Søren Pape og Inger Støjberg har nemlig privat et nært venskab, hvor de også har rejst sammen.

Men da Det Konservative Folkeparti og Søren Pape Poulsen stemte for at stille Inger Støjberg for en Rigsret, blev venskabet sat på pause.

– Jeg er glad for, at vi to i den grad har fundet hinanden igen efter den svære tid, lød det fra Søren Pape under sin tale til Inger Støjberg torsdag.

Der gik nemlig lidt tid, før de to venner fandt hinanden igen, og det skete med et ganske særligt billede.

– Og inden der er nogen, der danner sig for mange tanker om det billede, jeg sendte og lødigheden af det, begynder han.

– Så vil jeg sige, at det var et billede af fem kasser cola zero, hvor jeg skrev, "når du har tid, så har jeg colaerne", lød det i hans tale, med et stort grin fra tilhørerne.

Og det lykkedes altså tydeligvis at lokke formanden for Danmarksdemokraterne med hendes favoritsodavand, for de to politikere muntrede sig gevaldigt sammen under torsdagens fejring.

Inger Støjberg fyldte 50 år 16. marts. I forbindelse med den runde fødselsdag har hun både holdt stor fest med naboerne på vejen i Hadsund, holdt stille familiemiddag og nu holdt reception på Christiansborg.

Sikke en fejring!

Sponsoreret indhold