Kendte26. marts 2024 (opd. 26. marts 2024)

Efter ransagning af luksushjem: Prøver P. Diddy at flygte her?

Stoppet i lufthavn for privatfly i Miami kort efter omfattende ransagning af hans boliger både her og i Californien - aktionen skete i en sag om seksuelle overgreb, der fortsat forfølger rapperen

Sender store styrker ind

LÆS OGSÅ: Nye sexanklager mod Sean "Diddy" Combs

Den kendte rapper Sean "Diddy" Combs blev mandag observeret, mens han rastløst gik op og ned uden for Miami-Opa Locka Executive Airport.

Myndighederne i lufthavnen, som bruges af rige med eget privatfly, nægtede ifølge flere amerikanske medier at give ham lov til at rejse. Måske i et forsøg på at stoppe en mulig flugt ud af landet.

Den mistænkelige adfærd kommer nemlig i kølvandet på, at hans hjem i Los Angeles og Miami blev ransaget af de føderale myndigheder.

Ransagningerne skete som følge af flere alvorlige anklager over seksuelle misbrug, der i månedsvis har været rettet imod P. Diddy.

Iført mørkeblå joggingbukser og en stor hvid T-shirt blev Combs set med den ene hånd i lommen og den anden omkring en mobiltelefon uden for en toldbygning.

Hændelsen blev fanget på video af TMZ omkring kl. 18.00, kun få timer efter Homeland Securitys aktion mod hans ejendomme.

Selvom den 54-årige Combs ikke blev set i håndjern, rapporterede vidner, at han og flere andre blev stoppet af de føderale myndigheder i lufthavnen.

Ifølge TMZ var Combs angiveligt allerede ombord på et privatfly, da Homeland Security ankom og afbrød hans rejse.

Samtidig blev en anden privatjet, Combs' sorte Gulfstream 5 med kaldenavnet LoveAir LLC, spottet på vej til Antigua fra Los Angeles tidligere samme dag.

Det er dog uklart, hvem der var ombord på dette fly. Combs' talspersoner har endnu ikke kommenteret hændelsen overfor medierne.

Sponsoreret indhold