Kendte 29. marts 2022

Efter rædselsår: TV-2 fordobler formuen

Der er stadig bud efter Steffen Brandt og co., viser TV-2’s seneste regnskab
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter et særdeles magert 2020, hvor TV-2 led et underskud på 713.664 kroner, har det Århusbaserede band i den grad taget revanche.

Det viser det netop offentliggjorte regnskab for deres fælles selskab HAC ApS, som ifølge virksomhedsregisteret har til formål at varetage driften af musikgruppen TV-2, musikproduktion samt anden beslægtet virksomhed.

Bandet bestående af de fire medlemmer Steffen Brandt, Georg Olesen, Hans-Erik Lerchenfeld og Sven Holger Gaul, har i 2021 skovlet millioner ind i deres fælles orkester. De fire gutter har således hevet 5.887.148 kroner ind i det forgangne regnskabsår.

”Bag duggede ruder”-drengene har været lidt mere forsigtige med lønchecken sammenlignet med sidste år, hvor de udbetalte godt 800.000 mere i løn. Denne gang måtte de nøjes med 1.661.280 kroner til deling.

Det har naturligvis smittet positivt af på årets resultat, at de har svinget sparekniven, for når skattefar har taget sin del af kagen, er der hele 3.465.830 kroner tilbage, som ryger direkte over i egenkapitalen, der nu lyder på 6.029.260 kroner.

Det er næsten en fordobling af formuen på blot et år. Steffen, Georg, Hans-Erik og Sven udtrykker da også deres tilfredshed i ledelsesberetningen, hvor de samtidig forklarer underskuddet året før.

- Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende. Aktiverne i regnskabsåret har i stort omfang kunnet gennemføres i 2021, i modsætning til regnskabsåret 2020, hvor nedlukning på grund af Covid-19-krisen i Danmark betød færre og mindre arrangementer, lyder det.

Sponsoreret indhold