Efter nyt EM-hit: Gulddreng tatoveret af Helle Thorning-Schmidt

I weekenden skydes EM 2020 efter et års ventetid endelig i gang, og i år har danske kunstnere stået i kø for at komme med deres bud på en EM-sang.

Én af de fodboldgale musikere er Gulddreng alias Malte Ebert, der i sidste uge udgav sangen "Helt Sikker".

Selvom den officielle EM-sang i år er "Danmarks Dynamite" af Alphabeat, tyder noget på, at Gulddrengs hymne er den, der er blevet taget bedst imod blandt de danske fodboldfans.

Artiklen fortsætter under opslaget...

I skrivende stund ligger "Helt Sikker" nummer syv på den danske top 50 på Spotify, mens "Danmarks Dynamite" slet ikke er på listen.

Gulddreng er så meget med på EM-hypen, at han tirsdag lovede at få en tatovering med teksten "Danmark vinder EM".

Og tilsyneladende holder popfænomenet, hvad han lover.

I et opslag på Instagram flasher han sin nye tatovering, hvor der med store bogstaver står "Danmark vinder EM" over ryggen på ham.

Og tatovøren? Det er ingen ringere end Helle Thorning-Schmidt.

På billedet er det ikke til at se, om det er en henna-tatovering, eller om den rent faktisk ER ægte - men i hvert fald sidder vores forhenværende statsminister bøjet over Gulddrengs blottede ryg med en tatovørnål i hånden.

Artiklen fortsætter under opslaget...

"Så fik jeg lavet den nye tusch. Gucci Helle er lige så dygtig til at tatovere sim hun er dejlig. Hvordan skal vi fejre det, når Helt Sikker er i top5?," skriver han i opslaget.

"Hvordan skete det lige??," kommenterer Helle Thorning-Schmidt, hvortil Gulddreng svarer kækt:

"Så vidt jeg husker startede det med at du spurgte om vi ikke skulle drikke noget stærkere."

Hvis du også er ved at være i EM-humør som Gulddreng, kan du høre alle de gode gamle landsholdssange her og stemme på din favorit:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close