Kendte13. august 2020

Efter nose job: Mand havde erektion i tre måneder

En kroatisk mand oplevede en meget ubehagelig bivirkning, efter han fik fikset sin snude
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-08-13_kl._08.27.55.png
 Foto: Instagram / nevencigi

Tilbage i 2017 fik kroatiske Neven Ciganovic udført plastikkirurgi på sin næse, og da han vågnede, fik han sig noget af en overraskelse.

Han vågnede nemlig med en erektion, og overraskelsen tog til, da hans penis blev ved med at være stiv.

Det er Metro, der kan fortælle om den nu 48-årige kroatiske mand, der arbejder som blogger og stylist, som måtte gennem tre operationer, før hans tre måneder lange ufrivilige erektion tabte pusten.

Artiklen fortsætter under billedet

- Da jeg vågnede fra bedøvelsen efter min næseoperation med en priapisme, gik jeg gennem en meget hård tid. Bogstaveligt meget hård, fortæller Ciganovic til Metro.

En priapisme er en blodprop i penis, som gør, at man får erektion uden at være seksuelt opstemt.

- Jeg havde en fuld erektion i næsten tre måneder. Jeg tror næsten, jeg slog verdensrekorden. Jeg blev opereret tre gange og efter den trejde, så begyndte min diller at lægge sig. Det var virkelig smertefuldt, men jeg holdt hovedet højt, fortæller han om den ubehagelige oplevelse.

Lægerne kunne ikke forklare Ciganovic, hvorfor det skete, men den ubehagelige bivirking kan ske under bedøvelse, dyb søvn og kan også skyldes genetik, blodtryk eller problemer med blodårerne.

Artiklen fortsætter under billedet

Næseoperationen er ikke det første forskønnende indgreb, som 48-årige Ciganovic har fået foretaget. Han begyndte med fillers i læberne tilbage i 1992, og siden har han fået tre næseoperationer, Botox samt implantater i kinderne.

Nu advarer den 48-årige mand dog andre, der overvejer forskønnende operationer:

- Til jer, der beslutter jer for at blive opereret: Vær søde at være omhyggelige med den læge, du vælger. Tjek anmeldelserne på nettet, vær sikker på hans ekspertise, for det kan gå meget galt.

Sponsoreret indhold