Kendte4. maj 2023

Efter mystisk indlæggelse: Nu bryder Jamie Foxx tavsheden

Efter tre ugers indlæggelse på hospitalet bryder skuespiller Jamie Foxx for første gang den rungende tavshed
Den amerikanske skuespiller Jamie Foxx er blevet ramt af mystisk sygdom.
Den amerikanske skuespiller Jamie Foxx er blevet ramt af mystisk sygdom.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Vennerne frygter for Jamie Foxx' liv: - Bed for ham

I ugevis har det stået hen i det uvisse, hvad der var sket med Jamie Foxx, og hvordan han havde det, efter han i april blev hasteindlagt på hospitalet.

Den 55-årige Oscar-vinders datter, Corinne Foxx, var hurtigt på tasterne umiddelbart efter indlæggelsen, men siden da har der været tavshed i Foxx-lejren.

Onsdag lød meldingen så ifølge TMZ, at venner og familie tæt på skuespilleren var bekymrede og opfordrede alle til at sende gode tanker i retning af den sygdomsramte Hollywood-stjerne.

Det budskab er tilsyneladende nået hele vejen til "Django Unchained"-skuespilleren, der onsdag aften delte en lille statusopdatering på sin Instagram-profil.

Jamie Foxx er fortsat indlagt.
Jamie Foxx er fortsat indlagt.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Sætter pris på al kærligheden!! Føler mig heldig, skriver han i sit opslag.

Umiddelbart efter er det strømmet ind med likes og hilsner i kommentarsporet, hvor flere kendisser er kommet på banen for at ønske Jamie Foxx god bedring.

- Du er den største, Jamie. Jeg håber, du kommer dig hurtigt. Du er en velsignelse for denne verden, og vi har brug for dig i den, skriver den 29-årige Ansel Elgort, mens Vin Diesel kaster med en emoji.

- Sender dig styrke og kærlighed, skriver Jeremy Renner, der selv har kæmpet med at komme sig efter et voldsomt uheld.

Det er endnu uvist, hvorfor Jamie Foxx er blevet indlagt.

Ifølge hans 29-årige datter skyldes det en "medicinsk komplikation".

- Heldigvis fik han hurtig og god hjælp og er derfor allerede på vej mod bedring, lød det for flere uger siden fra Corinne, hvor hun i samme omgang bad fans om at respektere familiens privatliv.

Jamie Foxx var før indlæggelsen i fuld gang med inspilningerne til den kommende film "Back In Action" med den 50-årige Cameron Diaz.

Optagelserne til filmen er indtil videre fortsat, og det forventes, at Foxx stadig skal medvirke i det færdige resultat.

Se Jamie Foxx' opslag her:

Sponsoreret indhold