Kendte28. november 2023

Efter Matthew Perrys død: Her er familiens håb

Matthew Perrys familie opfordrer fans til at støtte velgørenhedsorganisationen, der er oprettet i Matthew Perrys navn
Matthew Perry blev 54 år gammel.
Matthew Perry blev 54 år gammel.
 Foto: Ndz/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Brændte en formue af på sit misbrug: Matthew Perry blev bare 54 år

I løbet af årene har danskerne taget en række amerikanske højtidsdage til sig, og du kender sikkert Singles Day, Black Friday og Cyber Monday.

Og tirsdagen efter Thanksgiving har også et navn: Den kaldes for Giving Tuesday, hvor man opfordres til at støtte et godt formål.

Og det er i den anledning, at Matthew Perrys familie nu kommer med en opfordring – de har nemlig oprettet Matthew Perry Foundation, der har til formål at hjælpe personer med en afhængighed.

– Det er vigtigt for os, som familie, at ære Matthews minde, udtaler Perrys familie til People.

– Potentialet, som Matthew Perry Foundation har til at hjælpe dem, der lider af denne sygdom, er noget, som vi er stolte af at bringe til verden, lyder det yderligere.

Sjælden bøn

På det sociale medie X kommer Matthew Perrys stedfar Keith Morrison også med en opfordring til at støtte Matthew Perry Foundation:

– Det her er ikke noget, jeg normalt gør, sådan en salgstale. Men dette år er anderledes for mig. I morgen (tirsdag, red.) er Giving Tuesday. Gør, hvad du kan, han ville have været taknemmelig, lyder det fra Keith Morrison, der henviser til fondens hjemmeside.

Sponsoreret indhold