Kendte16. maj 2019

Efter kryptisk Instagram-udmelding: Er Chris Browns kæreste gravid?

Fans spekulerer lige nu i, om Chris Brown og kæresten Ammika Harris skal være forældre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega343474_004.jpg
 Foto: MEGA

Chris Browns måske-kæreste Ammika Harris fejrede sin 26 års fødselsdag den 15. maj, og nu tror fans, at hendes opslag antyder, at hun er gravid. Det skriver Hollywood Life.

Ammika Harris delte et specielt billede, i andledning af sin fødselsdag, og det har nu fået fans til at spekulere i, om hun er gravid.

Den smukke Instagram-model postede nemlig et billede, hvor hun poserer med balloner i 26-form, mens hun er iført en hvis silkekjole, og i teksten under billedet, beskriver hun, hvor spændt hun er på sin nye alder.

"Bliver ældre og klogere hvert år. Jeg er så heldig med den smukkeste gave, jeg nogensinde kunne have ønsket mig. Hej 26", skriver hun til opslaget.

Det tog ikke lang tid, før fans begyndte at spekulere i kommentarfeltet. De fleste med spørgsmål om, hvorvidt den smukke gave er, at hun er gravid.

og som om det ikke var nok, så repostede Chris Brown billedet den samme dag. Her var teksten under billedet bare ændret.

"Stort, stort, stort tillykke med fødselsdagen til denne skønne kvinde. Ha' det sjov, momma", skrev han. Og at han kalder sin kæreste for "momma" fik fans til at ønske ham stort tillykke - som om graviditeten nu var bekræftet.

Det er ikke første gang, at det bliver spekuleret i, om Ammika og Chris skal have en baby sammen.

Samme spekulationer dukkede nemlig om, da Chris kommenterede "BM BAD" til ét af Ammikas billeder - hvilket fik fans til at tænke i, at BM er en forkortelse for "baby mamma".

Og når nu Chris og Ammika har valgt, at de er meget private omkring deres forhold, så ville det nok ikke undre nogen, hvis også graviditeten bliver holdt hemmelig.

Om spekulationerne har hold i virkeligheden, må tiden vise. Hvis Ammika er det gravid, vil det være Chris Browns andet barn. Han har i forvejen datteren Royalty på fire år.

Sponsoreret indhold