Kendte11. juli 2023

Efter konkurs: Nu dropper TV 2 Lauritz.com-programmer

Det skandaleombruste auktionshus bliver nu fjernet fra TV 2's sendeflade
Skanderborg festivalSmukfest
Ægteparret Bengt og Mette Sundstrøm har medvirket i flere sæsoner af blandt andet "Fantastiske Fund" og "Fantastiske Hammerslag" på TV 2, men nu er det slut.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Fra feteret forretningspar til fallit: Her er Bengt og Mette Sundstrøms nedtur

Der er godt fjernsyn i at være Nordens største auktionshus.

I flere år har Lauritz.com og dets to stiftere, Mette og Bengt Sundstrøm, været omdrejningspunktet for en række TV 2-programmer som "Fantastiske fund" og "Fantastiske hammerslag".

Men efter firmaet er kommet i økonomisk modvind og har efterladt kunder uden udsigt til betaling for deres varer, så er det slut med skærmtiden.

Fremover har TV 2 ikke tænkt sig at vise programmerne, der ellers flittigt genudsendes, på sine kanaler. Det skriver Ekstra Bladet.

– TV 2 tager løbende stilling til, hvilke programmer der er på fladen. Det er ikke planlagt, at programmer, hvor man følger Lauritz.com, bliver vist på kanalerne. TV 2 dækker i øvrigt Lauritz.com-sagen journalistisk i Nyhederne og på TV2.dk, er kanalens svar til Ekstra Bladet.

Programmerne ligger stadig tilgængelige på streaming hos TV 2 Play, og her oplyses det, at der løbende tages stilling til, hvad der er relevant at have i arkivet.

Sponsoreret indhold