Kendte31. juli 2021

Efter kollaps: Bob Odenkirk bekræfter hjerteanfald

Det var et chokeret filmhold og skuespiller-kollegaer, der onsdag kunne se til, da den 58-årige stjerne pludseligt faldt om. Nu sætter han for første gang selv ord på den uhyggelige oplevelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bob_odenkirk_0.jpg
 Foto: MEGA

Tidligere på ugen kunne flere amerikanske medier berette, at den 58-årige-skuespiller Bob Odenkirk var kollapset midt under optagelserne til den sjette sæson af serien ”Better Call Saul”.

Han blev herefter hastigt transporteret til det nærmeste hospital, og kort tid efter lød det, at hans tilstand igen var stabil. Der var dog ingen melding om, hvad der havde forårsaget skuespillerens pludselige kollaps på settet.

Det fortæller han selv nu i et nyt skriv på sin twitter-profil.

- Jeg havde et mindre hjerteanfald. Men jeg skal nok få det godt igen, takket været Rosa Estrada og lægerne, der vidste, hvordan de skulle stoppe blokaden uden at operere mig, lyder det fra ham.

Artiklen fortsætter under tweetet

Et hjerteanfald kan skyldes en blodprop i hjertet, der i værste fald kan føre til, at hjertet holder op med at slå.

- Tak. Til min familie og venner, der har støttet og omringet mig denne uge. Og for al den kærlighed som alle jer, der har udtrykt bekymring for mig har givet. Det er overvældende, men jeg føler kærligheden, og det betyder mere, end I aner, skriver han videre.

Trods den voldsomme forskrækkelse, så forsikrer han sine fans om, at han ”snart vender tilbage”.

Skuespilleren var i færd med optagelserne til den kommende sæson af serien, han spiller advokaten Saul Goodman, og han vil altså genoptage optagelserne, så snart han er på benene igen.

null

Sponsoreret indhold