Efter kiks på live-TV: Her er Pilou Asbæks sjove "undskyldning"

Pilou Asbæk var til dette års SAG Awards, og den oplevelse glemmer han nok ikke foreløbig.

Pilou Asbæk var til dette års SAG Awards, og den oplevelse glemmer han nok ikke foreløbig.

Foto: Thomas Laursen

Pilou Asbæk hev overskrifter hjem i både Daily Mail og Page Six, da han i går kom til at tale over sig på live-TV på den røde løber til SAG Awards.

Det amerikanske ugeblad People interviewede "Game of Thrones"-stjernen under deres live TV-dækning af den røde løber, og skærmtrolden viste, at han måske ikke var så vant til at blive interviewet på amerikansk TV.

De to People-reportere talte med den 37-årige skuespiller om slutningen af "Game of Thrones", som skuffede mange af seriens trofaste fans. 

- Ved I, hvad jeg hører mest nu? Hvorfor f*ckede I ottende sæson op?, lød det bramfrit fra Asbæk.

Da "Game of Thrones"-stjernen indså, at han havde brugt F-ordet på amerikansk TV, prøvede han hurtigt at redde den:

- Det ville vi gøre i Europa! I Europa kan man godt sige det, lød det, mens han også undskyldte med, at han døjede med jetlag. 

Og i dag tyer den danske filmstjerne til sin Instagram for at kommentere bommerten. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

På billedet sidder han på et hotelværelse på luksushotellet Four Seasons i Beverly Hills, hvor han sidder i slåbrok og får friseret skægget, mens han nyder en øl inden SAG Awards. 

- DET VAR EN FANTASTISK AFTEN. Jeg er for altid taknemmelig for at være del af noget så specielt som "Game of Thrones". P.S. Jeg brugte åbenbart F-ordet under et live-interview. Det undskylder jeg oprigtigt for... Jeg var bare så FUCKING glad - og træt, lyder det fra Asbæk. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close