Kendte25. marts 2020

Efter karantæne: Uffe Holm med sjovt tip til danskerne

Det er kun en enkelt dag siden, at Uffe Holm blev genforenet med sin familie. Nu kommer han med et sjovt tip til danskerne, der skal have tiden i karantæne til at gå
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uffe_holm_-_raad.png
 (Foto: Thomas Sjørup)

Uffe Holm, 43, er ikke komiker for ingenting.

Mindre end et døgn efter sin hjemkomst til familien deler Uffe Holm på komisk vis gladelig ud af sine tips til danskere med børn, som har udfordringer med at få tiden i karantæne til at gå.

På sin Instagram-profil deler komikeren nemlig en video med kommentaren:

- Det er godt jeg er kommet hjem så der kan komme lidt styr på tingene. Voksne der keder sig, må også godt stjæle ideen, skriver han.

Herefter kan Uffe Holms 332 tusind følgere få lov at se børnene Texas og Holly ”slå græsset” – med en neglesaks.

- Så er jeg jo kommet hjem, og der er jo selvfølgelig ikke blevet slået græs, mens jeg har været væk. Og det er jo bare pisseirriterende, starter Holm sin video:

- Til gengæld spørger børnene hele tiden ”far, er der ikke noget, vi kan lave, er der ikke noget, vi kan lave?” – og det kan jeg fandeme love dig for.

- Så lige et godt råd, hvis jeres børn de keder sig, siger han kækt og manøvrerer kameraet over mod sine to børn, der er i færd med netop at få styr på græsplænen, mens de fniser af deres far.

Uffe Holm har i de seneste uger været i corona-karantæne i sit sommerhus efter en skiferie med en gruppe venner i Østrig.

Nu er han imidlertid kommet hjem til sin familie igen.

Sponsoreret indhold