Kendte 23. marts 2021

Efter kæmpe shitstorm: Nu svarer Kylie Jenner igen

Den 23-årige makeup-mogul Kylie Jenner mødte hård kritik, efter hun i weekenden opfordrede sine følgere at donere penge til makeup-artisten Samuel Raudas, efter han havde været involveret i en ulykke
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når man selv er god for flere hundrede millioner, så kan det nemt give bagslag, når man prøver at få andre til at gøre en god gerning.

Det blev i hvert fald tilfældet for den 23-årige Kylie Jenner, der i weekenden opfordrede sine mere end 222 millioner følgere på Instagram til at besøge makeup-artisten Samuel Raudas’ GoFundMe-side, efter at han havde været involveret i et alvorligt biluheld.

For den kærlige opfordring til, at hendes flere millioner følgere skulle donere, skabte hurtigt problemer for den unge Jenner, og i løbet af kort tid blev hun hovedpersonen for hashtagget #tonedeaf, mens flere beskrev hende som tankeløs.

- Kylie Jenner køber en håndtaske til 15.000 dollars til sit barn, men tigger samtidig om penge hos sine fans, lød det blandt andet fra en Twitter-bruger.

Men efter et par dage i hård modvind sætter Jenner nu endelig selv ord på, hvorfor hun bad sine følgere betale for Raudas’ hospitalsregninger.

- Jeg føler, at det er vigtigt for mig at sætte ord på den her falske historie om, at jeg skulle have bedt mine fans om at betale for min makeup-artist hospitalsregninger, starter hun en længere smøre på sin Instagram-story.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Det kom meget hurtigt til at gøre ondt på milliardæren Kylie Jenner, da hun bad sine fans betale for sin tidligere makeup-artists hospitalsregninger. Foto: MEGA

Makeup-mogulen gør det desuden hurtigt klart, at Samuel ikke er hendes makeup-artist, og at de to ej heller har noget venskabeligt forhold.

- Sam er ikke min makeup-artist, og vi har beklageligvis heller ikke noget personligt forhold længere, men jeg har arbejdet med ham tidligere, og jeg synes, han er skøn. Jeg så min nuværende makeup-artist og ven Ariel poste omkring Sams ulykke, og jeg ringede derfor straks til ham for at høre, hvad der var sket, skriver hun og fortsætter:

- Bagefter besøgte jeg deres GoFundMe-side, som var sat til 10k. De havde allerede skaffet 6k, så jeg donerede selv 5k, så de kunne nå deres originale mål, og så tænkte jeg, at jeg ville dele deres side med mine fans for at skabe mere opmærksomhed omkring indsamlingen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Og opmærksomhed må man da sige, at hun fik. Men nok ikke helt den slags opmærksomhed, hun havde håbet på.

Sponsoreret indhold