Efter kæmpe brandert til "Zulu Awards": Nu forklarer Nikolaj Stockholm sit stunt

Stokholms takketale er \

Stokholms takketale er "one to remember"

Foto: Ritzau Scanpix

31-årige Nikolaj Stokholm blev far til lille Osvald, lige som coronaen ramte landet forrige år.

Så det var på mange måder både en barsels- og isolationsramt komiker, der endelig kom på græs igen, da der var ”Zulu Awards” torsdag.

Søndag aften kunne seerne selv få syn for sagen, da den nedklippede prisfest blev sendt på tv. Og der var ikke noget at tage fejl af.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Den 31-årige komiker var mere end bare almindeligt beruset. Det er efterhånden også lang tid siden, han sidst har haft mulighed for at tage fra i en fri bar (Foto: Ritzau Scanpix)

På vejs mod slutningen modtog ”Stokkepikkefar” – som han ynder at kalde sig – nemlig prisen for ”Årest originale tv-program” sammen med kompagnonerne Tobias Dybvad og Bo ”Lydmand” Brønnum for deres program ”Verdensmænd”.

Her faldt han bagover på stolen – muligvis af forskrækkelse over at vinde – hvorefter han mumlede og hakkede sig gennem en takketale.

Kan ikke tåle det samme

Kollegaen Tobias Dybvad prøvede at holde styr på sin Stokholm, men det var en umulig opgave for at sige det rent ud.

Og nu forklarer komikeren selv det pinlige optrin – mens han i øvrigt indrømmer, at han fik en tår over tørsten.

- Jeg har testet det og NEJ vi kan ikke tåle den samme mængde bajere, som før corona, skriver han i et opslag på Instagram, ledsaget af en grinende og grædende smiley.

Og således gjorde guttmanden Nikolaj Stokholm os alle sammen en tjeneste med den lakmusprøve. 

Artiklen fortsætter under opslaget:

Han tagger og hylder herefter sine med-”verdensmænd”. Og Bo Lydmand får en tak for altid at samle ham op.

Overfor BT kalder Nikolaj Stokholm den tiltrængte fest for ”fantastisk”, og så understreger han, at han ikke fortryder sin lettere overrislede takketale.

- Jeg grinede meget, da jeg så det. Jeg tror, at alle har prøvet noget lignende. Det er ikke, fordi jeg fortryder min opførsel eller aftenen som helhed, svarer han, da han bliver spurgt, om han krummede tæer, da han så sig selv tage trofæet hjem på tv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close