Kendte6. september 2023

Efter hospitalsindlæggelse: Nu bryder Kourtney Kardashian tavsheden

Det var en forskrækkelse af de helt store, fortæller Kourtney Kardashian om sin indlæggelse
Kourtney Kardashian bryder tavsheden efter sin hospitalsforskrækkelse. 
Kourtney Kardashian bryder tavsheden efter sin hospitalsforskrækkelse.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

Alarmklokkerne ringede, da Blink-182 forleden meddelte, at bandet måtte udskyde deres Europatour grundet Travis Barkers akutte familieanliggender.

Fans spekulerede i, hvorvidt Kourtney var gået i fødsel, men i weekenden blev parret set forlade et hospital i Los Angeles, og Kourtney var stadig gravid.

Nu tager den ældste Kardashian-søster imidlertid bladet fra munden i et rørende opslag, hvor hun takker lægerne for at redde hendes ufødte søns liv.

- For en, der har haft tre nemme graviditeter, var jeg slet ikke forberedt på at skulle have foretaget en akut fosteroperation, skriver hun uden at afsløre, hvad der fik lægerne til at operere på hendes ufødte søn.

- Jeg tror ikke, at folk, som ikke hr prøvet at stå i situationen, kan forestille sig, hvor bange man er. Jeg har fået en helt ny forståelse og respekt for mødre, som har skullet kæmpe for deres børns liv under graviditeten, skriver hun videre.

Hun benytter samtidig lejligheden til at takke Gud for at hun kunne forlade hospitalet med sin sunde og raske søn maven.

Rigshospitalet foretager man akutte fosteroperationer – f. eks. I tilfælde, hvor fosteret lider af blodmangel kan de foretage en blodtransfusion.

Hvis fosteret optager væske i forskellige hulrum, kan de drænes ved en fosteroperation, så organerne får plads til at udvikle sig rigtigt.

Sponsoreret indhold