Kendte2. oktober 2023

Efter hemmeligt brud: Zach Braff fletter fingre med mystisk kvinde

Det ser ud til, at "Scrubs"-skuespilleren for alvor er kommet sig over bruddet med skuespillerinden Florence Pugh sidste år
Writer-director Zach Braff attends a special screening of "A Good Person" at Metrograph on Monday, March 20, 2023, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Zach Braff er blevet spottet hånd-i-hånd med mystisk kvinde.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Det ser ud til, at Zach Braff så småt har fundet kærligheden igen efter sit hemmelige brud med skuespillerinden Florence Pugh sidste år.

I hvert fald er "Scrubs"-skuespilleren blevet spottet hånd-i-hånd med en mystisk kvinde.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge det britiske medie blev Zach Braff fotograferet, da han og den mystiske kvinde forlod en Coldplay-koncert i Los Angeles lørdag aften.

Tv-stjernen var iført en kasket i forsøget på at skjule sig for paparazzifotograferne, mens han gik hånd-i-hånd med den mørkhårede skønhed.

48-årige Zach Braff dannede par med 27-årige Florence Pugh fra 2019 til 2022, men de gik fra hinanden i al hemmelighed sidste år.

Da nyheden kom ud, bekræftede Florence Pugh bruddet over for Harper's Bazaar, hvor hun satte en række ord på, hvorfor de havde forsøgt at holde det hemmeligt for offentligheden.

- Vi har forsøgt at gå fra hinanden, uden hele verden fandt ud af det, fordi det har været et forhold, som mange har haft en mening om, sagde hun og hentydede til den store alderforskel mellem dem.

- Vi har følt, at det ikke ville være rart for os at høre millioner af mennesker sige, at de er glade for, at vi ikke længere er sammen, fortsatte hun.

Florence Pugh mødte den mere end tyve år ældre Zach Braff, da de to lavede en kortfilm sammen for Adobe i begyndelsen af 2019.

De blev spottet hånd-i-hånd i april samme år, men bekræftede dog først at være i et forhold i slutningen af året.

Sponsoreret indhold