Efter Helmig-sag: Superligaklubber får opsang af Divisionsforeningen

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Selvom der er lukket for tilskuere til Superliga-kampe, havde popstjernerne Thomas og Hugo Helmig indfundet sig på tilskuerepladserne, da AGF søndag spillede mod SønderjyskE på Ceres Park i Aarhus.

Stjernernes tilstedeværelse affødte en del kritik fra især fans på sociale medier, der mente, det var uretfærdigt, at Thomas og Hugo Helmig helt ekstraordinært måtte få lov til at komme ind.

Nu har Divisionsforeningen reageret på sagen ved at sende en mail ud til samtlige Superliga-klubber, der gør det klart, hvem der må være på stadion, og hvem der ikke må.

Det skriver bt.dk.

Divisionsforeningen siger dog ikke direkte, at det er på grund af episoden i Aarhus, at de har valgt at give klubberne en opsang.

- Jeg vil ikke forholde mig til de konkrete ting. Men når vi ser noget, så indskærper vi den eller de pågældende klubber, og som regel er det ikke noget, man gør med vilje. Det handler som regel om, at det her er stort og kompliceret, siger direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen til bt.dk.

Ifølge AGF's administrerende direktør Jacob Nielsen var Thomas Helmig på stadion, fordi han kort forinden havde deltaget i et bestyrelsesmøde som ambassadør for klubben, fortalte han til eb.dk.

Men ifølge Divisionsforeningens coronaprotokol må klubambassadører, lige så vel som fans, altså heller ikke være på stadion.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close