Kendte3. juli 2022

Efter hasteindlæggelse: Nu bryder Kourtney Kardashian tavsheden

Kendisland holdt i den grad vejret, da den 46-årige Blink-182-trommeslager tidligere på ugen blev indlagt på hospitalet
Kourtney Kardashian taler ud efter Travis Barkers indlæggelse
Der er ingen tvivl om, at de to turtelduer tidligere på ugen fik et voldsomt chok, da Travis Barker blev hasteindlagt på hospitalet.
 Foto: MEGA

Der er ingen tvivl om, at den seneste uge har været mere end almindelig hektisk hjemme hos den ældste Kardashian-søster, 43-årige Kourtney Kardashian, og hendes rockgemal.

Tirsdag blev Travis Barker nemlig hasteindlagt med “ekstreme mavesmerter”, der medførte, at han “dårligt kunne gå”.

Efterfølgende blev det bekræftet, at årsagen til de voldsomme smerter skulle findes i en betændt bugspytkirtel. Noget, der dog langt fra gjorde bekymringerne mindre hos familien.

Nu sætter Kourtney Kardashian for første gang ord på hele episoden:

– Sikke en skræmmende og følelsesladet uge, lyder det til en begyndelse i en story på Instagram fra den garvede “The Kardashians”-stjerne og businesskvinde.

– Vores helbred betyder alt, og nogle gange tager vi for givet, hvor hurtigt det kan ændre sig, lyder det videre fra Kardashian-søsteren, som uddyber, at betændelsen i Travis’ bugspytkirtel var livstruende.

Men betændelsen var således ikke blot opstået af sig selv.

Mandag var trommeslageren nemlig taget til et rutinemæssigt tjek for at få en kikkertundersøgelse. I den forbindelse fik han således fjernet en mindre cyste. Men her gik det galt, da lægerne vil et uheld kom til at beskadige området omkring bugspytkirtlen.

Travis Barker selv deler da også en status på sit helbred – og her fortæller han, at han har været indlagt hele ugen, men allerede nu, takket være behandling, har det væsentligt bedre.

Sponsoreret indhold