Kendte14. oktober 2022

Efter "Hagrids" død: Nu reagerer J.K. Rowling

Forfatteren bag Harry Potter-bøgerne har kun ros til overs for afføde Robbie Coltrane
J.K Rowling priser sig lykkelig for, at hun chancen for at kende Robbie Coltrane, der fredag aften er meldt død. Årsagen til hans død er endnu ikke kommet frem. nbsp;
J.K Rowling priser sig lykkelig for, at hun chancen for at kende Robbie Coltrane, der fredag aften er meldt død. Årsagen til hans død er endnu ikke kommet frem.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

Forfatter J.K. Rowling siger efter nyheden om, at Robbie Coltrane, der spiller nøglebæreren Hagrid i filmene om Harry Potter, er død:

– Jeg kommer aldrig til at kende nogen som Robbie igen. Han var et utroligt talent, skriver hun på det sociale medie Twitter.

– Og jeg var mere end heldig at kende ham, arbejde med ham og grine med ham. Jeg sender de kærligste og dybeste kondolencer til hans familie, mest af alt til hans børn.

Det var Coltranes agent, der fredag aften bekræftede skuespillerens død.

Han nåede at spille Hagrid i alle otte Harry Potter-film, omend hans rolle fik noget mere skærmtid i de første film.

Rollen som halvkæmpen er en rolle, som har defineret Robbie Coltranes karriere som skuespiller. Men også en rolle, som han har haft svært ved at vriste sig ud af efterfølgende.

Robbie Coltrane har tidligere selv fortalt, at han var bekymret for at blive sat i bås ved at spille halvkæmpen Hagrid.

Siden Harry Potter-filmene har Robbie Coltrane været med i en række film. Men flere af dem er blevet anmeldt mindre godt end de Harry Potter-film, han for alvor blev kendt for.

Sponsoreret indhold