Efter hårdt sygdomsforløb: Melvin Kakooza i rørende hyldest til mor

Tårerne piblede ned ad kinderne på Melvin Kakooza, da hans mor Carolyne Kaddu Rasmussen overraskede ham på scenen til Zulu Awards 2021.

Komikerens nærmest lige så populære mor indtog showet som en surprise for at overrække sin søn den første af hele fire priser - denne for "Årets tv-serie" for kæmpehittet "Sunday".

Det var Melvins comeback til rampelyset, efter han i flere måneder har kæmpet for at komme på højkant igen efter sit sygdomsforløb. I februar blev tv-stjernen ramt af en hjernetumor.

Nu sætter Kakooza ord på de følelser, som strømmede gennem kroppen, da mor Carolyne indtog scenen. Han kalder selv sin aften i torsdag for "a night to remember".

- Du har opdraget mig til at være et ordentligt menneske, også selv når livet ikke altid går som planlagt, skriver Melvin i et Instagram-opslag om sin mor og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet...

Melvin kunne tage hele fire statuetter med hjem fra Zulu Awards. Den første fik han overrakt af sin mor (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

- Du går forrest, og har altid været et godt forbillede og en kæmpe inspiration! Du er den som troede mest på mig, og da jeg droppede læreruddannelsen for at gå ind i underholdningsbranchen, støttede du mig 100 procent og fulgte med på sidelinjen.

Melvin havde mere end svært ved at holde sine tårer tilbage, da Carolyne kom ind med prisen for "Årets tv-serie". Og det er der især én grund til.

- Da jeg fortalte dig om min SUNDAY idé, var du på daværende tidspunkt den eneste i Danmark som troede på det ville blive en succes, derfor var det så specielt at netop du overrakte prisen, lyder det fra Melvin.

Den tilbagevendte tv-stjerne holdte sig lidt tilbage til Zulu Awards og havde helt forståeligt ikke det store overskud til at tale med pressen. Til SE og HØR forsikrede Melvin dog, at han har det godt igen.

Multitalentet runder sin rørende hyldest til mor Carolyne af med et dybfølt tak til kvinden, som bragte ham til verden.

- TAK for dig mama, jeg elsker dig, runder han af.

Se hele opslaget her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close