Kendte25. august 2021

Efter graviditetsrygter: Kylie Jenner narrer ikke fans med bikini-røgslør

Jenner skal stå lidt tidligere op om morgenen, hvis hun skal have held med at vildlede sine opmærksomme fans. Et ”nyt” bikini-foto er ikke nok til at lægge låg på genstridige graviditetsrygter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Den køber vi ikke, Kylie.

Sådan lyder den stort set samstemmige besked fra fans direkte til den 24-årige Instagramdronning og megastjerne, som før har skjult en graviditet for omverdenen.

Anledningen er hendes seneste aktivitet på de sociale medier, som kommer i kølvandet på massive babyrygter – kilder kan nemlig fortælle, at Kylie Jenner og on/off-kæresten Travis Scott skal være forældre igen.

Gravid bikinimodel?

Om der er tale om en afledningsmanøvre eller simpel dårlig timing i den forbindelse, er endnu ikke til at vide, men ikke desto mindre har ”Keeping Up”-stjernen lige oveni det hele valgt at lancere en badetøjslinje, som den nyeste gren på stammen af indbringende tøj-, make up- og beauty-produkter.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/kj4.png
 Foto: Instagram, Kylie Jenner

Kylies gør med sit stramme maveskind alt for at aflive graviditetsrygterne.
(Foto: Instagram, Kylie Jenner)

Poserende i en lille rød sag fra Kylie Swim delte milliardæren – der i forvejen er mor til lille bedårende Stormi på tre år – en spejlselfie som subtilt svar på rygterne om baby nummer to.

Uden dog endnu at have kommenteret rygterne. Og den falder internettets mange detektiver altså bestemt ikke for.

Akavet!

En Twitterbruger skriver ifølge Mirror:

- Kylie er 100% gravid. Jeg fatter ikke, hvorfor hun ikke bare indrømmer det. Disse billeder er allerede postet for to måneder siden. Har hun glemt det, eller har hun allerede ammehjerne?

- Hvor er det akavet, at hun laver en badetøjslinje, lige mens hun er gravid, skriver en anden, mens en tredje stemmer i:

- Jep! Jeg har også set de her billeder før!

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega762883_014.jpg
 Foto: MEGA

Stormis forældre - Kylie og Travis - har været hver for sig i et stykke tid, men i sommeren 2021 fandt de sammen endnu en gang. Skal man tro rygterne, skal de snart være forældre igen. (Foto: MEGA)

Følge kilder er resten af Kardashian-klanen henrykte over udsigten til endnu et lille medlem.

Kylies far, Caitlyn Jenner, kom i forrige uge ved en fejl at fortælle pressen, at en af børnene ventede sig. Og det ville da heller ikke være første gang, at den unge forretningskvinde har holdt graviditeten skjult i alle ni måneder. Først efter hun havde budt datteren Stormi Webster velkommen til verden, afslørede hun, at hun var blevet mor.

Afsløret af neglene

Er man nysgerrig på Kylies søde hemmeligheder, så er TikTok det helt rigtige sted at lede efter konspirationer, spor og tegn.

Og her spiller Jenners velmanicurerede negle som regel hovedrollen.

For da hun og søstrene fejrede hendes (i øvrigt usædvanlig stille og rolige) fødselsdag den 10. august havde hun på Kim Kardashians story neutrale negle med grønne spidser, mens hun på sine egne post samme dag havde lyserøde negle.

Iført sin stramme grønne kjole – og endnu en gang uden skyggen af babybule – står hun desuden foran et klementintræ.

Lige dét træ giver frugt i Californien mellem november og februar, påpeger fans. Altså må også dette billede være af ældre dato.

null

Sponsoreret indhold