Kendte 25. januar

Efter Garrett Hedlund anholdelse: Prøvede at hoppe ud af bil

I weekenden kom det ikke kun frem, at Garrett Hedlund og Emma Roberts var gået fra hinanden, men også at stjernen var blevet anholdt og var i politiets varetægt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har været nogle heftige dage for fans af den 37-årige ”Tron”-stjerne Garrett Hedlund.

Først med nyheden om, at han og skuespillerinden Emma Roberts er gået hver til sit, mens det kort tid efter lød, at han var blevet taget med af politiet, efter at være blevet anmeldt for offentlig beruselse.

Nu er der dog kommet flere detaljer om den angiveligt lidt mere voldsomme anholdelse, end først antaget.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Garrett Hedlund er endnu en gang kommet i politiets søgelys. Foto: Ritzau Scanpix

Det viser sig, at politiet ikke blot tog ham med i deres varetægt for at have drukket på åben gade, men fordi han mentes at være ”en fare for sig selv og andre”.

Det beretter det amerikanske medie TMZ, der har fået aktindsigt i en række retsdokumenter, der beskriver forløbet.

I dokumenterne står det desuden beskrevet, at manden, der i første omgang ringede efter politiet for at få styr på Hedlund, også fortalte, at han havde set skuespilleren forsøge sig med at hoppe ud af en kørende bil tidligere på dagen.

Manden skulle angiveligt også have fortalt politiet, at skuespilleren havde forsøgt at sparke og slå ham. Men politiet noterer videre, at manden ikke ønsker at rejse sag mod ham for dette.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Garrett Hedlund gennemgår lige nu, hvad der ser ud til at være en svær tid. Foto: MEGA

Det var søndag, det stod klart, at Hedlund lørdag aften var blevet arresteret – kun et døgn efter, det i medierne blev bekræftet, at han og Emma Roberts for et par uger siden var gået fra hinanden.

Risikerer konsekvenser

Politiet blev kontaktet omkring halv 11 om aftenen, da Garrett Hedlund angiveligt stod og bankede løs på en dør ved en nærliggende bygning.

Til politiet skulle skuespilleren have forklaret sin larmende handling med, at han forsøgte at komme ind i bygningen, da han havde glemt nogle af sine ting derinde. Men ifølge politiets efterforskning var det i stedet en meget fuld Garrett, de stod overfor, som de var sikre på kunne risikere at skade andre og ikke mindst sig selv.

Anholdelsen kommer i kølvandet på, han i januar 2020 blev sagsøgt for angiveligt at have kørt bil, mens han var beruset, og dermed mistede bevidstheden for så at smadre ind i Nissan med en kvinde og hendes tre børn i.

Han fik tre års betinget fængsel.

Det betyder, at han seneste tilfælde med politiet kan betyde, at han risikerer store konsekvenser.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Emma Roberts og Garrett Hedlund begyndte at date tilbage i 2019. I december 2020 kom deres søn, Rhodes til verden. Foto: MEGA

Hverken Garrett Hedlund selv, eller moren til hans kun etårige søn, Rhodes, Emma Roberts har endnu kommenteret på hverken bruddet, eller Hedlunds seneste anholdelse.

Sponsoreret indhold