Kendte27. april 2023

Efter fyring: Nu taler den kontroversielle tv-vært Tucker Carlson

For første gang siden fyringen, taler den tidligere Fox-News ankermand ord på det hele
"Tucker Carlson Tonight " trak millioner af seere til hver aften. Men pludselig var det slut, da Fox News med øjeblikkelig varsel fyrede den kontroversielle tv-vært. 
"Tucker Carlson Tonight " trak millioner af seere til hver aften. Men pludselig var det slut, da Fox News med øjeblikkelig varsel fyrede den kontroversielle tv-vært.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Det er ikke gået godt for Fox News, efter de smed en bombe i mandags og fortalte, at deres mangeårige vært Tucker Carlson var blevet taget af skærmen.

Siden er mere end 700.000 seere forsvundet og netværket bag kanalen har mistet værdi.

Rygterne har svirret, og alle vil gerne vide, hvad der lå til grund for, at den kontroversielle tv-vært pludselig ikke skulle være kanalens repræsentant mere.

Tidligt mandag morgen (dansk tid) Carlson bladet for munden, da han på Twitter postede en video, hvor han forklarer sig.

Noget kunne dog tyde på, at vi må vente længere med at få at vide, hvad der i virkeligheden skete mellem Carlson og kanalen.

Sender sviner

På videoen fortæller han, at han er overvældet af alle de søde ord, der har fundet hans vej, mens han sender en sviner afsted mod tv-debatterne efter hans exit.

Den 53-årige tv-vært fortæller, at det først er nu, det har været muligt for ham at se de forskellige debatter, og han er bestemt ikke tilfreds.

– De er fuldstændig irrelevante. De betyder ingenting. Om fem år kan vi ikke engang huske, vi havde dem, siger han, mens han kigger ind i kameraet.

Han brokker sig også over, at kæmpestore emner som “krig, borgerlige frihedsrettigheder, ny videnskab, demografiske forandringer, virksomhedernes magt og naturressourcer” ikke får nok diskussionstid på sendefladen.

– Hvornår har du sidst hørt en legitim debat om nogen af disse spørgsmål?

Kæmpe fald

Han mener, at mange debatter ikke er tilladt i de amerikanske medier, og at begge sider af politik lukker enhver diskussion om “store emner”.

Næsten ni millioner gange er videoen blevet set, og over 110.000 mennesker har retweetet hans udtalelser.

Tucker Carlson var også en populær herre, der inden hans afgang kunne samme omkring 3.3 millioner seere per aften, når han sendte. Men det seertal er faldet med 20 procent, siden Carlson fik sparket.

Se Tucker Carlsons video her:

Sponsoreret indhold