Kendte7. september 2022

Efter frække badebilleder: Jesper Nøddesbo takkede nej til sponsorvarer

Den tidligere håndboldspiller afslører, at en række frække fotos, som han postede på Instagram i sommer, førte til et sponsortilbud fra uventet kant
Jesper Nøddesbo
Jesper Nøddesbo er netop nu aktuel i "Gennem Grand Canyon" på Discovery+, men det bliver altså uden sponsoreret badedragt.
 Foto: Martin Høien

Der var ild i Jesper Nøddesbos kommentarfelt på Instagram, da han tilbage i juli postede en række fotos af sig selv iført en badedragt.

I bedste influencerstil poserede han i en stribet badedragt ved poolkanten, og den 41-årige tidligere håndboldspiller blev omtalt i samtlige danske medier med sit "stunt".

Og al eksponeringen gjorde, at et badedragtsfirma så sit snit til at få en ny "model" til at markedsføre deres badedragter.

– Der var faktisk et badedragtfirma, der sagde, at hvis jeg ønskede det, så kunne jeg godt få en badedragt af dem også, hvis det var. Men jeg er stadigvæk på badebuksen, så jeg er ikke skiftet helt over endnu, fortæller han til B.T. om badedragtsepisoden.

Den tidligere håndboldspiller, der lige nu er aktuel i "Gennem Grand Canyon" på Discovery+, fortæller også til mediet, at hans kone var "hovedrystende", da hun tog billederne af sin knap to meter høje mand iført hendes badedragt – selv om det altså endte med at blive en gigantisk hit på Instagram.

Sponsoreret indhold