Kendte19. november 2021

Efter forlovelse: Taylor Lautner helt ekstatisk

I weekenden kunne den 29-årige ”Twilight”-stjerne overraske sine mere end 7 millioner følgere med nyheden om, at han og kæresten skal giftes
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan siges at være både ganske glædelige – men også ret triste – nyheder, som den 29-årige skuespiller Taylor Lautner kunne dele i weekenden.

Ret så fantastiske for ham og kæresten, Tay Dome, 24. Men ganske trist for alle dem, der har sukket efter ham, siden han spillede rollen som Jacob Black i vampyr-filmserien ”Twilight”.

Han er nemlig blevet forlovet med sin kæreste gennem de seneste tre år.

- Og med ét gik alle mine drømme i opfyldelse, skrev han kort til billedet, hvor han ses på et knæ foran sin nu forlovede.

Artiklen fortsætter under opslaget

Og siden er tanken om et kommende bryllup med kæresten kun sunket mere ind hos skuespilleren, der søndag aften kunne dele et opslag på sin Instagram med lidt flere ord på den store begivenhed.

- Jeg kan ikke vente med at bruge resten af mit liv sammen med dig, Tay Dome. Du elsker mig betingelsesløst, og du finder dig ikke i noget af mit lort. Du er nede på jorden, når jeg er nervøs, starter han og fortsætter:

- Du får mig til at grine alt for meget. Du formår at gøre hver en dag, jeg tilbringer sammen med dig til noget helt specielt. Og ikke mindst så gør du mig bare til et bedre menneske. Jeg kan ikke takke dig nok for, hvad du har givet mig. Jeg elsker dig for evigt, slutter han det rørende opslag.

Artiklen fortsætter under opslaget

Til opslaget har skuespillerens forlovede også selv kommenteret: ”FOR EVIGT OG ALTID BABY” og understreger dermed, at hun er ganske enig i kærestens udmelding og søde ord.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega88603_022.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Når brylluppet mellem de to står, lader skuespilleren sig altid slå sig ned med en ganske ’almindelig person’. Dome er nemlig sygeplejerske og falder altså ikke ind i Hollywood-kategorien, som flere af Lautners tidligere kærester har gjort.

Skuespilleren har nemlig tidligere dannet par med blandt andet Billie Lourd, inden de gik fra hinanden i 2017. Før det kunne han også skrive blandt andre Lily Collins, Selena Gomez og Taylor Swift på listen over kendisforelskelser.

Sponsoreret indhold