Kendte2. juli 2022

Efter flere års forlovelse: Elizabeth Olsen hemmeligt gift

Skuespillerinden blev forlovet med kæresten, Robbie Arnett for knap tre år siden, og nu lyder det, at de to har været gift længe
Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen og kæresten blev hemmeligt gift for flere år siden.
 Foto: MEGA

Det var ganske lykkelige nyheder, som den i dag 33-årige Olsen-tvillingerne søster Elizabeth Olsen kunne bekræfte i august 2019.

Her lød det nemlig, at hendes kæreste, Robbie Arnett havde været nede på et knæ for at fri.

Siden har parret tålmodigt ventet på, hvornår deres store dag skulle falde. Det var i hvert fald, hvad verden troede og forestillede sig.

Nu lyder det dog, at de to ikke lod forlovelsen vare nær så længe, som først antaget, og at de to altså lod sig gifte inden coronapandemien ramte verden i 2020.

Det skriver PageSix.

– Vi sneg os væk og blev gift, og så holdt vi senere et andet bryllup, lyder det fra skuespillerinden i et nyt interview under et besøg hos radiokanalen “SiriusXM”.

– Ja, det var før COVID, jeg har bare ikke snakket om det før, forklarer hun videre, om det der blev et ganske hemmeligt bryllup.

Hun fortæller dog videre, at brylluppet fandt sted relativt hurtigt efter forlovelsen, da hun under optagelser i England pludselig rendte i en række “visum problemer”.

– Så vi formåede, heldigvis, at kunne time det ret godt, fortæller hun og henviser til coronapandemien, der kort efter lukkede muligheden for, at man kunne rejse mellem landene.

Artiklen fortsætter under billedet

Elizabeth Olsen
 Foto: MEGA

Faktisk afslørede Olsen, at hun og manden var blevet gift allerede sidste år, da hun under et interview med skuespillerinden Kaley Cuoco kom til at kalde ham for "min mand". Det er dog første gang, at Olsen selv bekræfter, at hun er blevet gift.

Parret blev forlovet efter at have været kærester i 2,5 år, og nu kan de ligeledes kalde hinanden for ægtemand og hustru.

Sponsoreret indhold