Kendte28. juni 2020

Efter fem års mareridt: Kato er blevet far

Den danske stjerne-dj Kato er blevet far. Det sker efter fem års hård kamp, hvor han og kæresten Malene Thougaard har kæmpet for at blive gravide
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-81819.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Solen smiler i den grad til den danske stjerne-dj Kato, som netop er blevet far for første gang.

Det afslører hitmageren på sin Instagram-profil, hvor han har delt et billede af det lille vidunder.

- Du er det smukkeste! Selvom du ligner en blanding af en tyk sorthåret sumo-bryder og en tibetansk ble-tisser, er du for mig fuldstændig perfekt. Og hey, du har faktisk en ret sej mor, skriver Kato.

Pladevenderen og kæresten Malene Thougaard har allerede fundet et navn til deres lille guldklump. Datteren skal hedde Himalaya.

Ankomsten af lille Himalaya er noget, som Kato og kæresten Malene har ventet på længe. Faktisk har de kæmpet i fem år for at blive gravide.

Artiklen fortsætter under billedet...

Tilbage i januar kunne Kato glædeligt dele nyheden om, at han skal være far for første gang. Her åbnede han op om parrets hårde kamp for at blive gravide.

- Vi har forsøgt i fem år, så vi er i ekstase over, at det endelig er vores tur. Vi sender vores dybeste respekt og taknemmelighed til de dygtige mennesker på fertilitetsklinikken i Horsens, som har hjulpet os i mål, skrev han dengang på sin Instagram-profil.

Nu er det lille vidunder så endelig kommet til verden, og det er selvsagt en jublende Kato, der netop har annonceret ankomsten.

Samtidig viser den nybagte far også, at han allerede nu mestrer disciplinen "far-jokes". Til sidst i sit opslag kommer den skaldede hitmager nemlig med en sand "far-joke".

- Håret... - ja det må vist komme fra mor, skriver den nybagte far, hvis egen hårpragt er knap så imponerende som lille Himalayas.

Sponsoreret indhold