Kendte8. juli 2023

Efter et år: Nu er det slut mellem Dominic Fike og Hunter Schafer

”Euphoria”-stjernerne danner ikke længere par
Dominic Fike, left, and Hunter Schafer arrive at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 27, 2022, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Dominic Fike kan nu se frem til at skulle arbejde på optagelserne til en tredje sæson af HBO-serien "Euphoria" sammen med sin eks
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Musiker og skuespiller Dominic Fike er single atter en gang.

I lidt over et år kaldte han ellers sin medspiller Hunter Schafer for sin kæreste, men nu er kærligheden mellem de to stjerner altså bristet.

Det fortæller han selv ganske ligeud i et nyligt interview på Apple Music.

– Jeg er bare færdig med at være i forhold lige nu, fortalte den 27-årige sanger.

Fike forklarer videre, at han i lang tid har haft brug for at komme ud af et ”loop”, hvor han betragtede kærlighed som en slags afhængighed af sin partner.

– Denne dynamik påvirkede mine romantiske relationer, og det er tit det, der ender med at sætte en stopper for forholdene, siger han.

Hunter Schafer arrives at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 12, 2023, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Modellen og skuespilleren Hunter Schafer gjorde sig bemærket, da hun tidligere i år dukkede op på den røde løber med en lille fjer på
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Forholdet til Hunter Schafer, 24, som han i øvrigt spillede sammen med i hitserien ”Euphoria” er dog kun noget, som han tænker tilbage på med en stor glæde.

– Det lykkedes mig at skabe musik i hendes selskab, hvilket er vildt for mig, siger han, og fortsætter:

– Jeg lyttede til nogle gamle sange her forleden, og så fandt jeg en, som jeg skrev sammen med hende. Og så tænkte jeg: Hvor var det cool, mand”.

Dog var det til syvende og sidst de manglende evner til blot at hvile i eget selskab, der fik Fike til at ende forholdet.

– Jeg besluttede mig for, at jeg skal være alene lidt.

Voksne mennesker

Tidligere i år kom det frem, at HBO havde fornyet kontrakten med ”Euphoria”-produktionen, og at der er udsigt til en tredje sæson. Hvilket efter alt at dømme også betyder, at Fike og Hunter kommer til at arbejde sammen igen – nu som ekskærester.

Men det bliver helt uden gnidninger på settet, forklarer Dominic Fike.

– Det kommer til at gå fint, tror jeg. Vi er jo alle sammen voksne, på en måde. Jeg prøver i hvert fald at være det, griner han.

Dominic Fike, der udover seriekarrieren har stor succes som sanger og sangskriver, fandt sammen med modellen, skuespilleren og LGBTQ-aktivisten Hunter Schafer i januar 2022, men det var dog først i maj, de to unge stjerner bekræftede deres kærlighed med et kyssebillede på Instagram.

Sponsoreret indhold