Kendte26. april 2022

Efter Elon Musks twitterkøb: Skuespiller Jameela Jamil forlader twitter

Da det blev annonceret, at Elon Musk havde købt twitter, annoncerede skuespilleren Jameela Jamil, at hun ville forlade platformen
https://imgix.seoghoer.dk/mega356386_001.jpg
 Foto: MEGA

Hun har over 1 million følgere på den pippende sociale platform twitter, men de trofaste fans skal kigge længe efter et nyt tweet fra “The Good Place”-skuespilleren Jameela Jamil.

I går annoncerede hun nemlig, at efter mangemilliardæren Elon Musk købte twitter for 44 milliarder dollars, svarende til 304 milliarder danske kroner, så vil hun ikke være der mere.

win

– En god ting ved at Elon køber twitter er, at jeg *ENDELIG* smutter og stopper med at være en trussel til samfundet herinde, skriver den 36-årige skuespiller blandt andet i et tweet, inden det blev offentliggjort, at han var den nye ejer.

– Så det er jo win for os alle i virkeligheden, fortsætter hun.

Og da det så blev officielt, at Tesla-skaberen Elon Musk er den nye ejer af Twitter, var det sidste søm i kisten for skuespillerens konto.

Fordomme og kvindehad

– Ah, han fik twitter, skriver hun i sin nyeste og måske sidste post på twitter, hvor hun har postet nogle billeder af sin hund Barold. Og hun fortsætter:

– Jeg vil gerne have, det her ligger som mit sidste tweet. Bare enhver undskyldning for at vise billeder af Barold.

– Jeg frygter, at buddet om ytringsfrihed kommer til at hjælpe denne helvedesplatform til at nå sin sidste form af den totale lovløse had, fordomme og kvindehad. Held og lykke.

Siden det tweet for ti timer siden, har der været stille på Jameela Jamils twitter.

Sponsoreret indhold