Kendte19. marts 2021

Efter dramatisk exit: Piers Morgans kone afslører øgenavn til Meghan Markle

Hverken den 55-årige tidligere tv-vært Piers Morgan og han kone Celia Walden, 45, har meget til overs for Meghan Markle
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 39-årige hertuginde har i den grad været forsidestof, siden hun og prinsgemalen Harry, 36, deltog i det omdiskuterede interview med tv-legenden Oprah Winfery.

Her afslørede Meghan blandt andet, at medlemmer af det britiske kongehus diskuterede sønnen Archies mulige hudfarve, inden han overhovedet kom til verden. Men hun delte også vilde og tragiske detaljer fra privatlivet om blandt andet selvmordstanker.

Efter interviewet kom noget nær hele internettet til tasterne og ytrede meninger om de opsigtsvækkende udtalelser og beskyldninger mod kongehuset.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_design_3.png
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Men også den nu tidligere ”Good Morning Britain”-vært gik i kødet på Meghan både i og uden for sin egen tv-udsendelse.

- Jeg ville ikke tro på Meghan Markle, om så hun gav mig en vejrudsigt. Det var hendes livs skuespiloptræden. Det var fuldstændigt latterligt, lød den hårde dom i sidste uge til blandt andet Fox News om Markles interview.

Den efterfølgende dag var Piers Morgan langt fra faldet til ro, og undervejs i sin udsendelse kom Morgan så voldsomt op at skændes med vejrværten på programmet, at han endte med selv at forlade studiet.

Hele miseren kostede ham sidenhen jobbet som vært, fordi han modtog mere end 40.000 klager fra seere og desuden nægtede at undskylde for sin optræden.

Men det er således ikke kun Piers Morgan, der har et horn i siden på Meghan Markle. I hvert fald bliver han godt og grundigt bakket op af sin kone, der desuden har fundet på et øgenavn til den tidligere "Suits"-stjerne.

Det skriver The Sun, som desuden henviser til Celia Waldens klumme i The Telegraph.

Celia Walden, der ligesom sin mand er journalist, har således fundet på navnet Me-Gain. Et navn, der løst kan siges at henvise til en person, der er egoistisk og udnytter folk for egen vinding.

I den forbindelse beskriver Cecilia således en episode tilbage fra 2016, hvor Meghan Markle inviterede Piers Morgan på en drink for herefter at ”ghoste ham, da hun i stedet gik videre med større og bedre ting”, lyder det.

Meghan og den tidligere tv-vært gik således ud for at få en drink. Og omkring samme tidspunkt begyndte hun at date prins Harry.

Piers Morgan hævder, at han aldrig hørte fra hertuginden igen.

Sponsoreret indhold