Kendte 13. december 2021

Efter dom: Komikerpar Adam & Noah blander sig i Inger Støjberg-sag

I dag blev den tidligere udlændingeminister, Inger Støjberg, idømt 60 dages ubetinget fængsel
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Intet mindre end 25 ud af 26 dommere i Rigsretten var mandag enige i, at Inger Støjberg er ansvarlig for ulovlig adskillelse af asylpar, hvoraf den ene var mindreårig.

Det var det eneste scenarie, Støjberg ikke havde regnet med, og umiddelbart efter dommen udtalte hun da også, at hun var ”meget, meget overrasket” over dommen.

Senere mandag delte den tidligere udlændingeminister desuden et opslag på Facebook, hvor hun udtrykte sin utilfredshed – men samtidig ytrede, at hun ”respekterer dommen og tager min straf uden at bøje nakken”.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget …

Opslaget har i skrivende stund fået mere end 12.000 kommentarer. Og også de to komikere, Adam og Noah, er at finde i kommentarfeltet:

- Hva er så næste skridt, når du har rusket tremmer? Statsministerposten er jo ved at være en oplagt vej at gå, hvis man vil være kriminel, lyder det kækt fra komikerparret, der således hentyder til, at vores statsminister, Mette Frederiksen, muligvis heller ikke holder sig inden for lovens rammer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Noget tyder på, at komikerparret mener, at Støjbergs dom var helt på sin plads. Foto: Thomas Laursen

I bedste Facebook-stil bliver Inger Støjbergs opslag diskuteret på alle leder og kanter.

Flere sender grinende emojis af sted efter Adam & Noahs kommentar, mens andre brugere er helt og aldeles uforstående over for dagens domsafsigelse.

Se Adam og Noahs kommentar nedenfor:

(Foto: Facebook)

Foto: Facebook

Sponsoreret indhold