Kendte22. august 2023

Efter dødsfald: Olivia Newton-Johns datter i stor sorg

Olivia Newton-Johns dødsfald har taget hårdt på datteren Chloe Lattanzi
Singer Olivia Newton John and her daughter Chloe Lattanzi (R) arrive at the 2011G'Day USA Los Angeles Black Tie Gala in Los Angeles, California, January 22, 2011. REUTERS/Gus Ruelas (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Chloe Lattanzi er sangerindens eneste barn.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: John Travolta bryder sammen på scenen i hyldest til Olivia Newton-John

Sidste år gik Olivia Newton-John bort i en alder af 73 år.

"Grease"-stjernen blev diagnosticeret med kræft i 1992, men selvom hun senere hen blev erklæret rask, så vendte kræften tilbage ad flere omgange.

I 2017 vendte sygdommen for alvor tilbage, og fem år efter sov Hollywood-stjernen ind på sin ranch i det sydlige Californien.

Har ikke været ok

I en ny video på Instagram fortæller sangerindens datter, 37-årige Chloe Lattanzi, at hun ikke har haft det godt efter sin mors død.

- Jeg har ikke været ok. Hvis jeg har glemt at returnere dit opkald, så har jeg haft ekstrem hukommelsestab, jeg har haft svært ved at komme ud af sengen, fortæller kendisdatteren til sine mange følgere.

- Jeg har holdt fast i mine forpligtelser, men jeg har forsømt mig selv, fortsætter hun.

Derfor planlægger Chloe Lattanzi at tage en måned ud af sin kalender for at deltage i begivenheden Walk for Wellness", så hun kan fokusere på sit mentale helbred.

Efterfølgende vil hun tage en pause fra de sociale medier, forklarer hun.

- Så i min mors ånd og i ånden af "Welness Walk" vil jeg tage en måned for at gøre det, så jeg kan være der for alle jer andre.

- Efter gåturen vil jeg forsvinde i omkring tre uger, bare for at ære mit sind, min krop og ånd, fordi jeg er ved at udvikle en lille smule sundhedsproblemer i mit sind og min krop.

Olivia Newton-John fik Chloe Lattanzi i 1986 sammen med den amerikanske skuespiller Matt Lattanzi.

Sponsoreret indhold