Kendte16. august 2020

Efter coronavirus: "Stranger Things"-stjerne arbejder som madbud

Også for Hollywoodstjerner ser livet lidt anderledes ud, når coronakrisen hærger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega455053_001.jpg
 Foto: MEGA

For mange mennesker har coronavirus haft store ændringer for den måde hverdagen plejer at se ud. Det gælder også for "Stranger Things"-stjernen Gaten Matarazzo.

Da coronavirus ramte måtte den 17-årige skuespiller indse, at hans sommerplaner blev ændret.

I stedet for at begynde indspilningerne til den fjerde sæson af Netflix-hittet "Stranger Things", har den unge mand arbejdet som madbud og runner for en restaurant i Long Beach Island, New Jersey i USA.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega455144_057.jpg
 Foto: MEGA

Gaten Matarazzo spiller rollen som Dustin Henderson i den populære fantasy-serie "Stranger Things" på Netflix. Serien har kørt fra 2016, og fjerde sæson skulle have haft premiere senere på året, men er grundet corona blevet udskudt. (Foto: MEGA)

Ifølge The Hollywood Reporter har den unge skuespiller flere familiemedlemmer, der også arbejder på restauranten, så det har været et job, der har budt på velkendte ansigter.

Gaten Matarazzo tog jobbet for at hjælpe til og få tiden til at gå under coronakrisen.

Tilbage i marts blev det bekræftet, hvilke skuespillere fra den populære serie, der ville vende tilbage til fjerde sæson, og listen vil utvivlsomt gøre de fleste "Stranger Things"-fans særdeles tilfredse.

Winona Ryder, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Maya Hawke, Sadie Sink, Joe Keery, Cara Buono og Priah Ferguson vender alle tilbage til næste sæson.

Også fanfavoritten David Harbour blev spottet på trods af, at hans karakter forsvandt i sæson tre.

Det vides endnu ikke, hvornår fjerde sæson forventes at få premiere.

Sponsoreret indhold