Kendte17. juni 2020

Efter coronakrisen: Sådan filmer de nu sexscener i populær tv-serie

Der skal tænkes kreativt, når intime scener skal i kassen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megaetsdboanec019_200184.jpg
 Foto: MEGA

Film- og tv-produktioner er så småt ved at starte op igen efter coronakrisen, og der skal tænkes virkelig kreativt, når de mere intime kysse- og sexscener skal optages.

I tv-serien "The Bold And The Beautiful", der i Danmark hed "Glamour", hvor der i den grad kysses og kæles, er folkene bag kommet på nogle virkelig kreative måder at være intime på og stadig overholde anbefalingerne om at holde afstand.

- Vi prøvede at skære alle kyssene fra, men showet var bare ikke det samme, fortæller seriens executive producer Bradley Bell til Forbes.

Sæbeoperaen, der har kørt på amerikansk tv siden 1987 og nu kører på 33. sæson, er derfor kommet på måder at indspille de intime scener på.

Produceren afslører, at kreativ kameraføring og redigering kommer til at være en del af løsningen, men der kommer også til at blive brugt oppustelige sexdukker, ligesom skuespillernes bedre halvdele kommer på banen.

- Vi har nogle virkelig realistiske oppustelige dukker, som vi har haft liggende de sidste 15 år, som vi har brugt i andre historier - som når nogen var døde. Dem støver vi af og giver paryk og makeup på, og så kommer de til at være med i kærlighedsscenerne, forklarer Bell.

Produceren forklarer også, at skuespillernes partnere kommer til at være med, når der skal være decideret berøring i scenerne. Det kræver dog, at partneren tester negativ for COVID-19.

"Glamour" kørte 21 år på dansk tv, før det i 2011 blev pillet af programmet grundet lave seertal. Serien har stadig 35 mio. seere på verdensplan.

Sponsoreret indhold