Kendte27. januar 2022

Efter Christianes "Vild med dans"-stop: Nu reagerer Sarah Grünewald

I går afslørede Christiane Schamburg-Müller i forbindelse med sin 40 års fødselsdag, at hun stopper som vært på "Vild med dans". Det kom bag på de fleste, og nu reagerer hendes værtskollega Sarah Grünewald på chok-farvellet.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Vild med dans"-fans landet over fik sig noget af et chok, da det i går kom frem, at Christiane Schamburg-Müller stopper som vært på TV 2-hittet.

Nyheden kom på skønhedens 40 års fødselsdag, og krydret med søde årsdagshilsner fik tv-godten mange flotte ord med på vejen for sin indsats på skærmen.

I alt syv sæsoner nåede Christiane at byde velkommen til "hele Danmarks dansegulv" henholdsvis fra 2010-2012 og fra 2018 til nu.

Det chokerende farvel kom bag på de fleste - nok også på Sarah Grünewald, som nu skal have ny medvært. Hun hylder nu sin medvært.

- Tillykke med fødselsdagen til den her super sild, skriver Grünewald i en Instagram-story med et billede af hende og Christiane.

De to nåede at danne værtspar sammen i fire år, hvor Christiane afløste Claus Elming efter mange års tro tjeneste i fredagsballet.

De fire sæsoner som tætte kollegaer har gjort de to skærmskønheder til tætte veninder, og Sarah hylder gårsdagens runde fødselar i stor stil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_hjp5774-1.jpg
 Foto: Hanne Juul

Fire sæsoner nåede Christiane og Sarah at agere værtspar på "Vild med dans" (Foto: Hanne Juul)

- Tak for fire vidunderlige sæsoner af ”Vild med dans” og tak for din loyalitet, din humor, din omsorg og din professionelle tilgang til et hvert samarbejde og arbejdsproces, skriver Grünewald.

Selv om de nu ikke længere skal være kollegaer på "Vild med dans", fortsætter de to uden tvivl med at være gode veninder.

- Du fortjener alt godt i dit liv, kys, slutter Sarah sin fødselsdagshyldest til Christiane af.

Sponsoreret indhold