Kendte12. juli 2020

Efter brud: Jacob Elordi ser ud til at have det svært i ny film

Den 23-årige skuespiller vender tilbage i den nye Netflix-film ”The Kissing Booth 2”, men det lader til, at hans brud med Joey King har haft en indflydelse på hans skuespil
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Streaminggigantens filmhit ”The Kissing Booth” havde premiere tilbage i 2018, og de to hovedroller, Jacob Elordi og Joey King faldt hurtigt pladask for hinanden.

Men allerede året efter kunne den 20-årige Joey King bekræfte, at de to nu altså ikke længere dannede par.

https://imgix.seoghoer.dk/tkb-mc-d24-m7-0568_r_1.jpg
 Foto: MEGA

"The Kissing Booth" havde premiere tilbage i 2018, og de to hovedroller fik et godt øje til hinanden med det samme. Foto: MEGA

Filmen var dog alligevel en succes, og det stod hurtigt klar, at Netflix ville lave en opfølger på hittet. Dog var rollerne som både King og Elordi spillede de samme, og forelskelsen skulle derfor findes frem endnu en gang.

Det mener fans dog ikke helt er sket, da de efter at have set traileren synes, det ser ud til, at Jacob Elordi har det ligefrem ubehageligt ved at spille sammen med ekskæresten.

Måske det kan have noget at gøre med, at den 23-årige Jacob nu i stedet har sat sine klør i sin ”Euphoria”-medskuespiller, Zendaya Maree Stoermer Coleman, 23.

De to har dog endnu ikke bekræftet deres romance, men de to er blevet spottet sammen flere gange.

- Jacob ser simpelthen ud som om, han har det forfærdeligt, er der en, der skriver som kommentar på traileren.

- Jeg skal se ”The Kissing Booth” 2 bare for at se, hvor godt Jacob Elordi kan skjule sin forfærdelse, lyder det fra en anden.

Filmen har premiere på Netflix den 24. juli.

Sponsoreret indhold