Kendte18. august 2023

Efter brorens død: Ronan Keating takker for støtten i svær tid

Sangeren mistede for en måned siden sin storebror i et trafikuheld. De seneste uger har derfor ikke overraskende været meget hårde for det tidligere ”Boyzone”-medlem
Ronan Keating
Ronan Keating har trukket stikket, siden hans bror blev dræbt i en trafikulykke for en måned siden. Nu skriver han på Instagram, at han så småt er klar til at vende tilbage til hverdagen.
 Foto: Britta Pedersen/AP/Ritzau Scanpix

Det var en tragedie af de helt store, der i midten af juli ramte Ronan Keating.

På vej ud for at se sin søn spille fodbold mistede sangerens storebror pludselig livet, da han kørte sammen med en modkørende bil.

Det ramte Keating meget hårdt, og han var i tiden efter meget hårdt ramt. Faktisk var han fuldstændig ødelagt ifølge en ven.

Cirka fem uger efter dødsfaldet reagerer ”Boyzone”-sangeren nu selv i et ærligt og rørende opslag på Instagram.

Her takker han for kærligheden og respekten, som folk har udvist i den svære periode.

– Det har været den hårdeste tid for os alle, og vi forsøger at leve et liv uden vores bror (det er hårdt bare at skrive), står der blandt andet i opslaget.

Her afslører Keating også, at han er taget med sin kone og deres to børn til Sydafrika. Her har programmet tilsyneladende stået på safari og sightseeing.

Endeligt fortæller sangeren, at han så småt er klar til at vende tilbage på scenen. Siden brorens død har han ikke overraskende trukket sig tilbage for offentligheden.

Ronan Keating begravede sin storebror den 20. juli. Her var han med til at bære kisten gennem den irske by Louisburgh.

Desuden optrådte han med sangen ”This Is Your Song”, der oprindeligt er skrevet til deres mor Marie, der døde af kræft i 1998.

Sponsoreret indhold