Kendte28. september 2022

Efter angstanfald: Tobias Rahim modtager støtte fra uventet kant

En hyldest til blandt andre Tobias Rahim går sin sejrsrunde på Facebook, efter han i weekenden måtte melde afbud til en optræden på grund af angst
Tobias Rahim hyldes på Facebook
Tobias Rahim hyldes på Facebook, efter han i weekenden meldte afbud til en optræden, fordi han havde fået et angstanfald.
 Foto: Jesper Sunesen

Du har måske allerede set den i dit feed. Facebook-opdateringen, der hylder Tobias Rahim for at melde sig syg, da han kort inden P3 Prisen fik et angstanfald.

Opslaget handler blandt andet om, at man ikke bare skal tage sig sammen og "gro nogle hår på brystet", når man som mand får det skidt eller er presset. Derimod kræver det hår på brystet at sige til, når man har nået sin grænse.

Bag opdateringen står SF-politiker Jacob Mark. Og hyldesten går nu sin sejrsgang på Facebook, hvor den i skrivende stund er blevet delt 11.000 gange – blandt andet af danskere, der bifalder opslagets ord om at passe på sig selv og lytte til sin krop og dens signaler, i stedet for at "mande sig op".

– I stedet for at tvinge sig selv på scenen og blive mere syg af angst, så meldte han selvfølgelig afbud. Men fordi han er en stor mand, som han selv synger, så fortalte han publikum hvorfor. Han kunne ikke komme, fordi han havde angst. Der kan man sgu tale om hår på brystet, skriver Jacob Mark blandt andet om Tobias Rahim, som han kalder et forbillede.

– Han turde sige ærligt, at han ikke havde det godt. Han var blevet syg.

I opslaget kritiserer Jacob Mark også cykellegenden Bjarne Riis for at lange ud efter Tour de France-kollegaen Jonas Vingegaard.

– Vi skal slet ikke have hår på brystet. Det er noget gammelt mande-vås om at være “hård.” Sådan noget, som typer som Bjarne Riis lever efter. Men det er en løgn, skriver Jacob Mark.

Du kan læse hele opslaget her:

Sponsoreret indhold