Kendte 22. juni

Efter Andens vilde vægttab: Det skal der ske nu

Der er snart blevet barberet 30 kilo af Anders Matthesen, men nu skal tallet på badevægten længere ned
Anders Matthesen

Der er blevet næsten 30 kilo mindre af Anders Matthesen. Men han skal længere ned i vægt. 

Foto: Gregers Overvad

- Jeg lover, at jeg vil tabe mig, så jeg kommer ned på 75 kilo, inden året 2022 er slut. Jeg har ligget på 105-106 kilo hele året her, og nu kan jeg mærke, at jeg synes, det begynder at hæmme mig lidt, sagde Anders Matthesen i sin podcast ”Den hvide væg” i begyndelsen af året.

- Til at starte med var det meget hyggeligt bare at æde noget kage og sådan lidt, men nu gider vi ikke den identitet længere. Nu vil jeg gerne være lidt mere let til bens.

 

Nu er vi halvvejs igennem året, og vægten er allerede nu presset ned under 80 kilo.

Det fortalte ”Ternet Ninja”-skaberen forleden i 24Syv-programmet ”Tsunami”.

- Jeg skal ramme 78,9 i dag ifølge aftalen med min søn. Jeg har jo været oppe og runde 105, så vi er på vej ned.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her fortæller komikeren, at de ekstra kilo blandt andet består af kage og øl.

- Men så er det jo så bare reverse den anden vej. Lidt flere kikærter, lidt mere kylling og bevægelse. Det er ikke så nederen, som det lyder, siger han i udsendelsen.

Selv om Anden proklamerede den sundere livsstil for at blive lidt lettere til bens i januar, så har han faktisk levet sundere siden september.

- Jeg har altså også taget mig nogle slikdage. Jeg kunne godt have nået det på et par måneder. Det har jeg prøvet før, men så flegner jeg også ud bagefter som en varulv og æder hele verden. Så lige nu har jeg brugt så lang tid på det, at det generer mig faktisk ikke længere, slår Albertslundfødte Matthesen fast.

 

Egentlig var målet at komme ned på 75 kilo, men de færre kilo tændte ild til en gammel drøm, som kræver, at han taber sig tusind gram ekstra.

- Jeg skulle ned på 75, så det er 30 kilo. Men nu er der så imidlertid genopstået en drøm, som jeg havde for 15 år siden om at få en kamp. En kick boxing-kamp. Og der skal jeg ned i 74 for at ryge ned den kategori. Hvis jeg ryger over 75, kan jeg også møde en stodder på 80 kilo, siger han.

Og det har han ikke lyst til. Til gengæld er han ikke så kræsen, når det kommer til, hvem han skal forsøge at slå i gulvet.  

- Hvem som helst. Bare de vejer det samme som mig. Så for at vejes ind, skal jeg ned i 74. Nu har jeg aftalt med min træner, at når jeg rammer 78, så begynder han at kigge efter et passende arrangement. Og så går man hardcore ned i det sidste lige op til kampen, siger Anders ”Anden” Matthesen, som altså snart kan tilføje titlen kick boxer til sit i forvejen alen lange CV. 

Sponsoreret indhold