Kendte19. april 2024

Efter albumudgivelse: Her er Taylor Swifts klokkeklare besked til fans

Taylor Swift har udgivet sit længe ventede og hypede album, og i den forbindelse sender hun en helt særlig besked til sine ivrige og musiksultne fans
Taylor Swift har i dag udgivet sit 11. album.
Taylor Swift har i dag udgivet sit 11. album.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Taylor Swift har gjort det utænkelige: Udgiver et dobbeltalbum

Siden Grammy-uddelingen tidligere i år har fans af den 34-årige megastjerne Taylor Swift haft travlt med at spekulere i, hvad det nye Swift-album mon ville bestå af.

Der gik ikke lang tid, før fans var kommet frem til, at albummet, der har fået titlen "The Tortured Poets Department", måtte handle om skuespillerekskæresten Joe Alwyn.

Det er nemlig ingen hemmelighed, at den Grammy-vindende sangerinde holder af at skrive personlige sange, der gerne handler om de mænd, der falder for Swift-charmen.

I månedsvis har fans på de sociale medier derfor forberedt sig på det, der blandt andet er blevet kaldt "Joes begravelse".

Taylor Swift og Joe Alwyn dannede par fra maj 2016 til marts 2023.
Taylor Swift og Joe Alwyn dannede par fra maj 2016 til marts 2023.
 Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

Derfor er det ikke så underligt, at Taylor Swift har haft behov for at skrive et personligt opslag, som hun har delt med sine svimlende 283 millioner følgere på Instagram.

– "The Tortured Poets Department". En antologi af nye værker, der afspejler begivenheder, meninger og følelser fra et flygtigt og fatalistisk øjeblik i tiden – et øjeblik, der var både sensationelt og sørgeligt på samme tid, skriver Taylor og fortsætter:

– Denne periode af forfatterens liv er nu forbi, kapitlet er afsluttet og lukket ned.

Ifølge fans skulle ekskæresten Joe Alwyn have knust Taylor Swifts hjerte noget så grusomt, men i sit Instagram-skriv hentyder popdivaen til, at det lige så meget har været hendes eget ansvar.

Taylor Swift har senest udgivet albummet "The Tortured Poets Department".
Taylor Swift har senest udgivet albummet "The Tortured Poets Department".
 Foto: Instagram/taylorswift
31 nye numre fra Taylor Swift er det blevet til.
 Foto: Instagram/taylorswift

– Der er intet at hævne, ingen regnskaber at gøre op, når sårene er helet. Og efter yderligere overvejelse viste det sig, at en god del af dem var selvpåførte. Denne forfatter er fast overbevist om, at vores tårer bliver hellige i form af blæk på en side.

– Når vi har fortalt vores sørgeligeste historie, kan vi være fri for den. Og så er alt, der er tilbage, den forpinte poesi.

Fans har hele tiden været af den opfattelse, at det nye album ville bestå af 16 numre, men blot to timer efter udgivelsen viste det sig, at Taylor havde mere musik i ærmet.

Således har musikfans nu intet mindre end 31 nye Swift-tracks at kaste sig over.

"The Tortured Poets Department" er ude nu.

Sponsoreret indhold