Kendte23. november 2023

Efter afsløringer om Helgstrand Stutteri: Mascha Vang klapper i

Mascha Vang har ikke ønsket kommentere sagen om Andreas Helgstrands stutteri på trods af, at hun tidligere har råbt højt om mishandling af heste
Mascha Vang fortæller, at hun ikke kender meget til sagen om Helgstrand Stutteri. 
Mascha Vang fortæller, at hun ikke kender meget til sagen om Helgstrand Stutteri.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Tager man et hurtigt kig på Mascha Vangs Instagram-profil, er det tydeligt, at hun er glad for dyr og særligt heste.

Både hun og datteren, Hollie Nolia, har sin egen hest og bruger utallige timer i stalden.

Derfor var det heller ikke underligt, da den 44-årige influencer tilbage i august dukkede op til demonstrationen mod det omdiskturede Viegårds Stutteri, der ad flere omgange har været i vælten på grund af vanrøgt af dyr.

De seneste uger har en ny sag om mishandling af heste udspillet sig.

Denne gang er det dog stutteriet Helgstrand Dressage, som er ejet af den danske hestemiliardær Andreas Helgstrand, der er i søgelyset.

Det sker efter, at TV 2 via skjulte optagelser har afsløret, at heste på stutteriet bliver groft behandlet med karakter af mishandling.

Flere fagfolk og eksperter er chokeret over behandlingen af hestene, som de kalder for mishandling og vold.

Klapper i

Men Mascha Vang, der tidligere har råbt højt om mishandling af heste på sine sociale medier, har været forbavsende tavs i forbindelse med denne sag.

Da SE og HØR fanger Mascha Vang over telefonen, forklarer hun, at hun ikke ved meget om sagen.

- Jeg er ikke særlig meget inde i sagen. Jeg ved, at der er kommet en masse ud, men jeg har ikke set det, lyder det fra Mascha Vang, hvorefter hun forklarer, at hun er på vej ud til sin hest og derfor ikke har tid til at tale i telefon.

At Mascha Vang ikke skulle kende til sagen om Helgstrand Dressage, virker dog en anelse besynderligt, da hun tidligere i år besøgte selv samme stutteri.

- Det var jo egentlig sådan her, jeg havde forestillet mig, det ville være at være ponymor. Det er det ikke. Kun i dag, desværre. Tak for en hyggelig dag Marianne Helgstrand, skrev hun i et opslag på sin Instagram-profil tilbage i marts, hvor hun på et billede poserer sammen med Andreas Helstrands kone.

SE og HØR har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Mascha Vang, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold