Kendte17. marts 2022

Efter afsløring om Bella Hadids næseoperation: - Der er et særligt sted i helvede til hendes mor

Den 25-årige model afslørede i et Vogue-interview, at hendes mor, Yolanda Hadid, lod hende undergå en næseoperation i en alder af bare 14 år. Det er naturligvis ikke noget, som internettet ser mildt på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Yolanda Hadid, der som bekendt er mor til Bella og Gigi Hadid, er kommet under absolut voldsom beskydning på internettet, efter den i dag 25-årige Bella afslørede i et interview med modemagasinet Vogue, at hun ikke alene fortryder sit kosmetiske indgreb omkring næsen.

Men også at hun kun var 14 år gammel, da hun med Yolandas tilladelse lagde sig under kniven for at få en ny næse.

Selvom Bella Hadid ikke direkte nævner, at hendes mor skulle have taget beslutningen om den korrigerende næseoperation i så ung en alder, så er det absolut internettets klare konklusion, at den 58-årige Yolanda har opmuntret sine døtre til at ændre på deres udseende – lige siden de var helt små.

- Der er ingen 14-årige, der ønsker plastikkirurgi, medmindre de har fået at kritik for én enkelt ting så mange gange, at de er blevet ekstremt usikre på den ene ting, skriver en Twitterbruger.

En dårlig mor

Andre er lige så forargede – især over Hadids alder – og skriver:

- 14 år… Så er man altså for ung til et nose job. Yolanda skulle aldrig have fået børn.

Artiklen fortsætter under opslagene...

- Har hun fået en næseoperation som 14-årig??? Der er et særligt sted i helvede reserveret til Yolanda, skriver en tredje.

Tidligere har Yolanda Hadid været kritisere fra flere kanter, da man for eksempel i 2019 så optagelser fra familiens køkken i Bravo-serien ”The Real Housewives of Beverly Hills”.

Her gav mor Yolanda sine piger strikse ordrer, der omhandlede deres snacks- og madvaner.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega116179_019.jpg
 Foto: MEGA

Alle tre Hadid'er. Mor Yolanda i midten. (Foto: MEGA)

Strikse spiseregler

Den dengang 17-årige Gigi Hadid – der ligesom sin søster i dag er en af verdens mest eftertragtede modeller – fik at vide af sin mor, at hun gjorde klogt i at gå på slankekur, da man ”i Paris og Milano gik efter piger, der var til den lidt mere slanke side”.

- Så hun vil ikke lade sine døtre spise? Men de må godt få næseoperationer i en alder af 14 år, skriver en anden på Twitter.

Lillesøster Bella Hadid har indtil Vogue-interviewet nægtet pure, at hun skulle have fået foretaget plastikoperationer, men nu viser det sig altså, at hun startede med netop disse i en ekstrem ung alder.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Næseindgrebet, som hun fik som 14-årig, fortryder hun den dag i dag.

- Jeg ville ønske, at jeg havde beholdt min oprindelige næse. Jeg tror, jeg havde fundet mig til rette med den efterhånden som jeg blev ældre.

Der findes ikke en særlig lov mod næseoperationer før en vis alder i USA, men operationer i ansigtet kræver, at det er 90 procents færdigudviklet. Og for piger kan dette ske allerede i en alder af 13 år.

null

Sponsoreret indhold