Kendte6. august 2020

Efter 28 år: Søren Ryge stopper tv-program

Onsdagens afsnit af "Søren Ryge direkte" blev det absolut sidste for den populære havemand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/160916soeren_ryge_14.jpg
 Foto: René Schütze

I intet mindre end 28 år har den folkekære havemand Søren Ryge Petersen sendt liveprogrammer fra sin berømte have på Djursland, men det er nu forbi.

I onsdagens program af "Søren Ryge direkte" på DR, kunne den 75-årige tv-vært fortælle, at det nu er slut med det populære haveprogram, der har været en del af DRs sendeflade siden 1992.

- Jeg har sendt live fra haven i 28 år – jeg gentager: I 28 år. Det er jo flere hundrede programmer fra den samme have med den samme person, lyder det fra Søren Ryge Petersen til DR.

- Jeg kan næsten ikke finde på mere at vise frem.

"Søren Ryge direkte" har gennem årene været en af DRs mest sete programserier, og den garvede havemand er glad for, at hans seere har set med i alle årene.

Han forklarer til DR, at han ikke stopper programmet, fordi han er syg eller opslidt, men blot ønsker at stoppe programmet, "mens legen er god".

Helt slut med tv bliver det dog ikke for Søren Ryge Petersen. Han håber nemlig på at kunne lave mere fjernsyn for DR på et senere tidspunkt.

Skulle det ske, at enten DR eller Søren Ryge får en god idé til et godt program, så er der altså gode chancer for et glædeligt gensyn med danskernes yndlingshavemand.

Sponsoreret indhold