Ed Sheerans store babylykke: Afslører dette billede undfangelsen?

Den 29-årige stjerne har gjort sig umage for at holde langt det meste af hustruens graviditet hemmelig

Den 29-årige stjerne har gjort sig umage for at holde langt det meste af hustruens graviditet hemmelig

Foto: MEGA/Instagram: Notjustclothing

Det lykkedes den 29-årige nybagte far og hans hustru Cherry Seaborn at holde graviditeten hemmelig lige til det sidste, før de lykkelige nybagte forældre mandag kunne bringe nyheden om deres datters fødsel.

Sammen med de glædelige nyheder – og et ønske om en smule privatliv omkring familien – afslørede de stolte forældre desuden navnet på den nyfødte pige:

Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Men netop ønsket om lidt fortsat fred omkring pigebarnet har Daily Mail tilsyneladende ignoreret. I stedet satte mediet sig for at grave lidt i Sheerans some-historik.

Og mediet gik naturligvis lige nøjagtigt ni måneder tilbage i tiden.

I et billede fra december 2019 på tøjmærket Not Just Clothings Instagramprofil er den verdensberømte sanger tagget. Her står han på en båd i det antarktiske ocean ved Sydpolen. Og det kunne måske godt både betyde, at den lille Lyra blev undfanget på netop på denne interessante destination. 

Ligesom inspirationen til hendes bedårende navn således står klar.

Mange kendisser har gennem tiden haft det med at opkalde deres børn efter steder, hvor børnene er undfanget. Herhjemme er Mathilde Gøhler og Remees lille datter Kenya et godt eksempel.

Udover det iskolde mellemnavn, som den lille nyfødte Lyra har fået, er også hendes fornavn en tydelig reference til Eds interesser.

”Shape of You”-stjernen er i al fald kæmpefan af Philip Pullmans bogserie ”His Dark Materials”, hvor en af hovedkaraktererne netop hedder ”Lyra Silvertongue”.

Tilbage i 2015 skrev Ed Sheeran på Twitter, at de bedste bøger han nogensinde havde læst, var netop fantasy-triologien, der på dansk hedder ”Det gyldne kompas”.

Mandag skrev den nybagte far på sin Instagram sammen med et billede af et par små sokker på et strikket tæppe:

"En hurtig besked fra mig, eftersom jeg har nogle personlige nyheder, som jeg gerne vil dele med jer. Forrige uge med hjælp fra et fantastisk fødselsteam, fødte Cherry vores smukke og sunde datter."

Artiklen fortsætter under billedet...

Ed og Cherry har datet hinanden i årevis. Nu er de forældre til lille Lyra

Ed og Cherry har datet hinanden i årevis. Nu er de forældre til lille Lyra (Foto: Mega)

28-årige Cherry og Ed Sheeran lærte hinanden at kende allerede, da de gik i highschool. 

I 2015 begyndte de at date, og tre år efter kunne det forelskede par fortælle, at de var blevet forlovet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close