Kendte9. januar 2024

Ed Sheerans danser Lousha Liddell død i frygtelig ulykke

Den 25-årige kvinde, der optrådte til en britisk prisuddeling med superstjernen Ed Sheeran, mistede livet i det sydlige London, da hun var involveret i en trafikulykke
Danserens død har efterladt ”et gabende tomrum i hjerterne på alle dem, der mødte hendes ynde og kreativitet”, lyder det blandt andet fra hendes efterladte. 
Danserens død har efterladt ”et gabende tomrum i hjerterne på alle dem, der mødte hendes ynde og kreativitet”, lyder det blandt andet fra hendes efterladte.
 Foto: Instagram, Lousha Lidell

Lousha var ung, smuk og med fuld fart på en karriere som danser, model og koreograf, da hun pludselig mistede livet i en uhyggelig trafikulykke.

En tilsyneladende påvirket 22-årig chauffør ramte danseren Lousha Lidell, mens hun sad bag på en motorcykel i bydelen Wandsworth forrige onsdag. Og nu vælter kondolencerne ind til den unge kvindes familie og venner, ligesom en GoFundMe-indsamling er blevet oprettet.

Det var avisen The Standard, der kunne offentliggøre navnet på den ene af de implicerede i ulykken, og der er altså tale om den 25-årige danser, som ved Brit Awards i 2022 stod på scenen sammen med selveste Ed Sheeran, da han fremførte hittet ”Bad Habits”.

Lousha Lidells gode ven, Chili Sanders, skriver i indsamlingen til danserens begravelse, at dødsfaldet har sendt chokbølger gennem miljøet.

Den unge danser vil blive husket som et sandt naturtalent på en scene, og hendes død har efterladt ”et gabende tomrum i hjerterne på alle dem, der mødte hendes ynde og kreativitet”, lyder det blandt andet fra veninden.

Lousha Lidell optrådte desuden i kampagner for store brands som Nike og Gap. For to år tilbage indledte hun et samarbejde med skomærket Schuh.

Den 22-årige fører af den Honda Civic, som kolliderede med motorcyklen, som Lidell kørte på, er blevet anholdt og sigtet for narkokørsel, der forårsagede den alvorlig ulykke.

En mand i 40'erne, der ligesom Lousha Lidell sad på motorcyklen, blev også kørt på hospitalet med kvæstelser, men de blev siden beskrevet som ikke livstruende.

Det sidste opslag på danserens Instagram-profil viser, hvordan hun så sent som i november nød en koncert med rapikonerne 50 Cent og Busta Rhymes sammen med nogle veninder.

Ed Sheeran har umiddelbart ikke reageret på det tragiske dødsfald.

Sponsoreret indhold