Kendte31. oktober 2021

Ed Sheeran er ikke færdig endnu: Klar til flere børn

Det er kun lidt mere end et år siden, sangeren blev far for første gang, men allerede nu ved han og hustruen, at de er langtfra færdige med skabe flere små
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega786668_145.jpg
 Foto: MEGA

Det kom som en ganske stor, men glædelig, nyhed, da den 30-årige sanger Ed Sheeran i august sidste år kunne afsløre, at han og hustruen Cherry Seaborn skulle være forældre.

Faktisk kom nyheden så tit på terminsdato, at verden dårligt nok havde slugt den nye viden, før ”Shape of You”-sangeren rent faktisk blev far i slutningen af samme måned til datteren Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Det oplyste han dengang selv på sin Instagram-profil.

- En hurtig besked fra mig, eftersom jeg har nogle personlige nyheder, som jeg gerne vil dele med jer. Forrige uge med hjælp fra et fantastisk fødselsteam, fødte Cherry vores smukke, sunde datter.

Men selvom det nu kun er lidt mere end et år siden, parret blev forældre for første gang, så lader det til, at den nye tilværelse som en familie på tre kun har givet dem mere blod på tanden.

I et nyt interview med The Sun fortæller sangeren nemlig, hvordan de to allerede nu drømmer om baby nummer to.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega786668_143.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

- Jeg ville elske at få flere børn, men det afhænger selvfølgelig meget af Cherry, for det er jo trods alt hendes krop, fortæller han og fortsætter:

- Jeg er simpelthen så stolt af Cherry som mor. Hun er et helt fantastisk menneske. Hun startede en uddannelse på Cambridge bare to uger før, hun fødte vores datter, og jeg var med til hendes dimission for bare få dage siden.

Sheeran har tidligere udtalt, hvordan livet som far ville sætte en stopper for musikken. Men for fans af sangeren har det vist sig at være lige modsat.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/ed_sheeran_og_cherry_0.jpg
 Foto: MEGA

Det er bestemt ikke ofte, at parret lader sig fotografere sammen. Foto: MEGA

Tidligere på året har han udgivet flere nye singler, mens det desuden blev offentliggjort i september, at verdensstjernen i 2022 tager på storslået turne rundt om i verden.

Sangeren besøger Danmark den 3., 4., 5. og 6. august 2022, efter de første koncerter blev udsolgt inden for de første 20 minutter.

Sponsoreret indhold