Kendte1. marts 2023

Ed Sheeran afslører tragisk nyhed: Hustruen havde tumor under graviditeten

Når den 32-årige hitmagers nye album kommer på gaden til maj, kan fans forvente særlige og ærlige tekster
Ed Sheeran sætter nu ord på en periode i sit liv, hvor alt ramlede.
Ed Sheeran sætter nu ord på en periode i sit liv, hvor alt ramlede.
 Foto: Joel C Ryan/AP/Ritzau Scanpix

Fans af Ed Sheeran kan godt begynde at glæde sig, for om ganske få måneder er den garvede musikers nye album på gaden. Noget tyder dog på, at det bliver en anelse anderledes end først planlagt.

Ed Sheeran afslører nemlig, at en række begivenheder, som fandt sted i februar sidste år, satte en helt ny kurs for det album, som lander den 5. maj.

Det skriver flere medier – blandt andre The Sun.

Ed Sheeran er gift med sin barndomsveninde Cherry Seaborn, som han har døtrene Lyra og Jupiter med. Og det var således inden fødslen af den sidst tilkomne, at parret modtog den tragiske nyhed om hustruens tumor.

Det er desuden heller ikke mange uger siden, hr. Sheeran afslørede årsagen til sit fravær på sociale medier de sidste par måneder – og årsagen skal findes i et turbulent privatliv.

Nu afslører “Perfect”-sangeren imidlertid, hvad der helt præcist er tale om:

– Jeg havde arbejdet på "Subtract" i et årti og forsøgt at forme det perfekte akustiske album, skrevet og indspillet hundredvis af sange med en klar vision om, hvad jeg troede, det skulle være, forklarer den garvede sanger.

– Men i begyndelsen af 2022 ændrede en række begivenheder mit liv, mit mentale helbred og i sidste ende den måde, jeg så på musik og kunst.

– At skrive sange er min terapi. Det hjælper mig med at forstå mine følelser. Jeg skrev uden at tænke over, hvordan sangene ville blive, jeg skrev bare det, der væltede ud, fortæller Ed Sheeran og afslører samtidig, at han på lidt mere end en uge erstattede 10 års arbejde med sine “dybeste og mørkeste tanker”.

Og på en enkelt måned ramlede alt simpelthen for Ed Sheeren.

Hans gravide hustru fik at vide, at hun havde en tumor og ikke måtte starte behandling før efter datterens fødsel et par måneder senere, hans bedste ven Jamal døde pludseligt af en overdosis og han måtte en tur i retten i en sag om plagiat.

– Jeg følte, at jeg druknede, hovedet under overfladen, kiggede op, men var ikke i stand til at bryde igennem efter luft, forklarer musikeren om den mørke periode i sit liv.

Ed Sheeran nye album kommer på gaden den 5. maj.

Sponsoreret indhold