Kendte6. oktober 2023

Dyster melding for Sebastian Bull: Han er færdig i "Vild med dans"

Danske Spil er ikke i tvivl om, at den ikke går længere for skuespilleren og hans dansepartner, Asta Björk Ivarsdottir
Danske Spil giver nu deres bud på, hvem der skal forvente at forlade "Vild med dans" i aften.
Danske Spil giver nu deres bud på, hvem der skal forvente at forlade "Vild med dans" i aften.
 Foto: Martin Høien

Det ser sort ud for Sebastian Bull og Asta Björk Ivarsdottir.

Sådan lyder Danske Spils klokkeklare og dystre melding, hvad angår aftenens tabere i TV 2's danseprogram, "Vild med dans".

Allerede i sidste uge vurderede danseeksperten Mathias Reimer Larsen, at parret lå på vippen, men de fik altså reddet røven op over vandskorpen, da det blev Malene Østergaard og hendes partner, skuespiller Dulfi Al–Jabouri, der røg ud.

Men nu går den altså ikke længere, ifølge eksperten.

- Sebastian Bull og Asta Björk Ivarsdottir er vores klokkeklare favorit til at ryge ud, siger Mathias Reimer Larsen og fortsætter:

- Det er sim-pelthen de iskolde, historiske facts: Hvis du overlevede at være i omdans sidste fredag, så har du alle odds imod dig fredagen efter.

Danseeksperten tilføjer dog en lille kattelem af forhåbninger for danseparret:

- Man skal huske på, at han faktisk fik 18 point af dommerne i sidste uge, og det er da også tidligere sket, at et par er havnet i omdans, har klaret den, og så har undgået at komme i omdans ugen efter. Det hører til sjældenhederne, men det er skam ske.

Mathias Reimer Larsen har også et bud på, hvem der - udover Sebastian Bull og Asta Björk Ivarsdottir - skal i omdans fredag aften.

- Vi tror på, at det enten bliver Andreas Bo eller Barbara Moleko, som skal med i omdans. Førstnævnte fik sidste uges laveste karakterer af dommerne, mens Barbara fik lidt flere point.

- Det kan blive afgørende, hvor mange seerstemmer, de to får, og det er jo der, vi igen må minde om, at Vild med dans i høj grad er en popularitetskonkurrence.

Danseeksperten understreger videre, at han tror, at Mette Sommer og Søren Le Schmidt vil fortsætte med at høste point og roser ind, som de har gjort i de seneste liveshows.

"Vild med dans" bliver sendt live klokken 20.00 fredag aften på TV 2.

Sponsoreret indhold